Nincs engedélyezve a javascript.
Bányászélet

Bányászélet
Egy pécsi bányászdinasztia a 19-21. században

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 150 Ft
Borító ár:
3 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 150 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A gazdasági bevándorló ősökről, a bevándoroltak négy generációjáról, ezek leszármazottairól szóló könyv, amely egy pécsi bányászdinasztia történetén keresztül mutatja be azt, hogyan működött és vált másfél évszázadon át meghatározó, általános fejlődési tényezővé a kőszénbányászat Pécsett.
Leírás
Raktári kód:
210595
EAN:
9786155553868
Megjelenés:
2022.11.11.
Kötésmód:
ragasztókötés
Oldalszám:
200
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
A gazdasági bevándorló ősökről, a bevándoroltak négy generációjáról, ezek leszármazottairól szóló könyv, amely egy pécsi bányászdinasztia történetén keresztül mutatja be azt, hogyan működött és vált másfél évszázadon át meghatározó, általános fejlődési tényezővé a kőszénbányászat Pécsett. Ennek a történetnek a Szerző is részese volt. Családja, saját élete, Pécsett, Tatabányán, Budapesten saját felelős vezető beosztásai történetén, tapasztalatain, valamint folyamatos kutatásain nyugvó könyv, számos érdekes téma feldolgozásával (Kik azok a gránerek? Milyen a pécsi bányászzsargon? Mit lehet tudni a pécsi koncepciós bányamérnökperről? stb.) .

A sok adatot, dokumentumot, fotót tartalmazó könyv mindenekelőtt a történelem, a bányászat története iránt érdeklődőknek ajánlható. A nagyobb közgyűjtemények számára általában, a bányászati térségek, települések könyvtárai számára különösen ajánlott kiadvány.
Vélemények