Nincs engedélyezve a javascript.
Hangoskönyveim (Kérlek jelentkezz be, hogy kedvedre válogathass hangoskönyv kínálatunkból!)
Hangoskönyvek
Harry Potter
1997 és 2007 között sok gyermek és felnőtt számára teljes új világokat nyitott meg a leghíresebb varázslófiú: egy évtizeden keresztül vártuk Harry Potter és barátai kibontakozó történetét - J. K. Rowling hihetetlen fantáziájának leképeződését. Az írónő egy korábban szinte elképzelhetetlen univerzumot alkotott, amely teljesen felborított mindent, megbolygatta több generáció képzeletét, egy új kultuszt és közösséget hozott létre.

Harry Potter könyvek mindenkinek

Harry Potter izgalmas kalandjait 7 köteten keresztül követhetjük végig: fordulatokban, küzdelemben, titkokban és még szerelemben is gazdag regényekről beszélhetünk. A fiatal varázsló története nemcsak egy elképesztően részletes varázsvilágot tár elénk, de komoly társadalmi és etikai kérdéseket, problémákat tárgyal. Mindezt pedig szédületesen szórakoztatóan viszi véghez.

A legelső kötet - a Harry Potter és a Bölcsek köve - még inkább egy gyermekmeséhez hasonlít, de a sorozat előrehaladtával egyre komolyabb témákat boncolgat és vet papírra az írónő. A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjainak lenyűgöző sztoriját egyszer mindenkinek el kell olvasnia, ezért rendelje meg még ma a Harry Potter könyvek példányait, hogy az ön könyvespolcán is megtalálhatóak legyen.
Ebben a kategóriában nem fizikai, hanem mobil telefonra letölthető digitális terméket tudsz vásárolni, amihez a VOIZ mobil applikáció felületén kell regisztrálni a szolgáltatásra. A megvásárolt hangoskönyvek csak a VOIZ applikáción belül elérhetők, amelyek letöltés után internet nélkül is hallgathatók a telefonon. Támogatott mobil készülékek: Android 5 és iOS6 feletti operációs rendszerek.
Kategóriák
Sorrend:
Jelenleg nincsen hangoskönyvünk