Nincs engedélyezve a javascript.

Borsa Brown könyvek

bb600x400.jpg

A Borsa Brown álnéven publikáló magyar írónő 1975. november 16-án született Vácon Szobonya Erzsébet néven. Mindenképpen szeretett volna egy írói álnevet, mert úgy gondolta, hitelesebbek lesznek a könyvei, ha egy amerikai vagy angol név van a borítón. A Borsa a gyerekei nevéből tevődik össze, hiszen a nagylánya Bíborka, ő a „Bor”, a kislánya pedig Sarolta, ő a „sa”. Vezetéknévnek pedig valami egyszerűt szeretett volna választani, így jött a Brown. Iskoláit szülővárosában végezte. A középiskolai tanulmánya után egy nemzetközi multinacionális cég középvezetője lett, majd második gyermeke születése után családi vállalkozásba kezdett. Emellett online cikkei jelentek meg, elsősorban az anyaság, és nőiesség témájában.

Elsősorban romantikus, erotikus témában ír, de emellett fontos, társadalmi problémákra is rámutat, és a pszichológia sem áll tőle távol. Különös, szókimondó, egyedi stílusa miatt vált az olvasók egyik kedvencévé. Úgy véli fontos, hogy mindenkinek legyen saját stílusa, amiből megismerhetik az olvasók. Saját magát elég maximalistának tartja, ha valamibe belekezd, akkor azt szeretné jól megcsinálni, ezt kiskorában még szülei tanították neki. Szabadidejében vagy olvasás és írás közben szeret zenét hallgatni. Szeret jógázni, valamint tornázni is, de nincs kedvenc szabadidős elfoglaltsága. Számára az igazi boldogság az, ha reggel kinyitja a laptopot, belekortyol a kávéjába és elkezd gépelni.

Borsa Brown nem csak romantikus regénysorozatokat ír. Művei között találunk különálló történeteket, gyerekkönyvet, de még szakácskönyvet is.

Könyvajánló:

Szenvedély Sevillában

Tal vez estoy pensando un poco en ti…

Talán egy kicsit rád gondolok…

Brigitta és Anikó elhunyt barátnőjüknek tett ígéretük miatt Sevillába utazik. Kikapcsolódásra vágynak, emlékezni szeretnének, ám egy titokzatos helyi férfi felborzolja a kedélyeket…

Egyetlen titok sem maradhat örökre rejtve, így hamarosan fény derül az ijesztő igazságra. De mi van akkor, ha már túl késő? Ha addigra magával ragadott bennünket az érzés, amit szenvedélynek hívnak?

Raul Moreno, a Sevillában élő üzletember a saját szabályai szerint él. Nem ismer erkölcsi normákat, és nem béklyózzák meg a társadalmi elvárások. Valódi pszichopata, vagy csak egy öntörvényű férfi? Vérbeli manipulátor, vagy csak egy őszintén érző emberi lény?

Vágyakozás

Emlékezés

Elengedés

Kaland

Őrület

Egy megpecsételt viszony, amely szó szerint a téboly határán táncol. Hazugságok, féligazságok és a valóság. El lehet dönteni, hogy mi az igaz, amikor már a mámor uralja az elménket és a testünket?

Szenvedély Sevillában

Szenvedély Sevillában

Borsa Brown
Álomgyár Kiadó, 2024.06.17.

A maffia ágyában (javított újrakiadás)

Érzéki és veszedelmes.

Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit; ugyanakkor a sors kárpótolja őt: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát.

Itt véget is érhetne ez a romantikus történet. A happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…

Lesz-e kiút az érzések között őrlődő főhősök számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából, és van-e szabadulás a saját rémtetteinktől? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

„A szeretet is gyűlölet, csak éppen fejtetőre állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem”- adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

A maffia ágyában (javított újrakiadás)

A maffia ágyában (javított újrakiadás)

Maffia 1.

Borsa Brown
Álomgyár Kiadó, 2024.05.21.

A matador

José Suárez nem átlagos gyerek. Egészen pontos elképzelései vannak a jövőjéről, ám a körülményei korlátként magasodnak előtte. Nincs, aki hinne abban, hogy képes valóra váltani az álmait, mindaddig, míg el nem követ egy végzetes hibát. Szerelmes lesz abba, akitől távol kéne tartania magát.

Rosa Casillas nem átlagos gyerek. Egészen pontos elképzelései vannak a jövőjéről, és a körülményei adottak is ahhoz, hogy minden álmát valóra váltsa. Családja mindaddig támogatja, míg el nem követ egy végzetes hibát. Szerelmes lesz abba, akitől távol kéne tartania magát, miközben apja ellen fordul.

Egy matador és egy szenvedélyes állatvédő táncos mindent elsöprő szerelme, mely utat keres magának két ember életében.
Vágyódás, mely képes felülírni a saját magunk alkotta szabályrendszerünket.

Spanyolország
Bikaviadal
Szerelem
Csalódás
Bosszúvágy
Jövő

Érezhetsz egyszerre szerelmet és szánalmat valaki iránt? Gyűlölheted és tisztelheted őt egyszerre?
A szerelem ilyen. Az ember eleinte megpróbálja tagadni.

A matador

A matador

Borsa Brown
Álomgyár Kiadó, 2024.04.08.