Nincs engedélyezve a javascript.
A siker neve Oscar

A siker neve Oscar
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
1 290 Ft
Borító ár:
1 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 891 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az aranyszobrocska, melyet az egész világon csak Oscarként emlegetnek, napjainkban és már több mint nyolcvan éve a filmvilág legfontosabb trófeája.
Leírás
Raktári kód:
135239
ISBN:
9786155033025
EAN:
9786155033025
Gyártó kód:
1027
Megjelenés:
2007.
Oldalszám:
157
Nyelv:
magyar
Az aranyszobrocska, melyet az egész világon csak Oscarként emlegetnek, napjainkban és már több mint nyolcvan éve a filmvilág legfontosabb trófeája. A maga nemében egész Európában páratlan Hollywood-trilógiájának ebben a kötetében a szerzo az Oscar-díjat nemcsak a sztárok, rendezok, operatorok és filmírók álmainak tárgyaként mutatja be, hanem az amerikai filmipar egyik legfontosabb marketingeszközeként is.

Történeti távlatba helyezve magát a díjat, mint intézményt, és annak kitüntetettjeit, élénk színekkel festi le azokat a színészeket, rendezoket, filmírókat és más kimagasló teljesítményu filmeseket, akik legtöbbször vagy legmegérdemeltebben részesültek a díjban, s azokat is, akiket méltatlanul melloztek. Közben, de nem mellékesen, azt is bebizonyítja, hogy a magyar Oscar-díjasok száma a közhiedelemmel ellentétben impozáns, a magyar Nobel-díjasokéval vetekszik.

Bokor Pál maga is több Oscar-gáláról tudósította a magyar sajtót, így a személyes élmény hitelességével tud beszámolni a díjak odaítélése és átadása körüli furcsaságokról, Oscar világraszólóan zajos sikereirol és botrányairól.
Vélemények