Nincs engedélyezve a javascript.
A Panda - Háború a rizsföldeken

A Panda - Háború a rizsföldeken

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 495 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Paris Soir riportere a kínai-vietnámi határháború hírére Indokínába utazik és akarata ellenére gátlástalan nagyhatalmi intrikák tanújává és célpontjává válik.
Leírás
Raktári kód:
202298
ISBN:
9789635570300
EAN:
9789635570300
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
272
Nyelv:
magyar
A Paris Soir riportere a kínai-vietnámi határháború hírére Indokínába utazik és akarata ellenére gátlástalan nagyhatalmi intrikák tanújává és célpontjává válik. Kína gátlástalanul megtámadja a „testvéri” Vietnámot, mihelyt érdekei ezt kívánják, az amerikaiak egy új radarfelderítő műszer kipróbálására keresik az alkalmat, a Kremlből is érdeklődéssel figyelik a távol-keleti fejleményeket.
André, a francia riporter előbb egy amerikai kémnővel kerül veszélyes kapcsolatba Hanoiban, majd egy laoszi államcsíny előkészületeinek lesz akaratlanul a tanúja. Végül egy mit sem sejtő vietnámi határőr, Toan segítségével ő hiúsítja meg az amerikai hírszerzési akciót.
A regény természetesen fikció, de az tény, hogy a szerző Indokínában járt a kínai-vietnámi határháború idején. Találkozott Szufanuvong herceggel, a laoszi elnökkel, és ott volt az ujságírócsoportban, melynek bemutatták a Vietnámban lelőtt kínai kémrepülőgép roncsait és a pilóta holttestét.
Vélemények