Nincs engedélyezve a javascript.
Sárga könyv

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 552 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az ember tudati fejlődése több tízezer évre tekint vissza. Úgy 70 000 évvel ezelőtt a szerves nyelvek uralták az emberiség kommunikációjának alapját.
Leírás
Raktári kód:
221093
EAN:
9786158177641
Megjelenés:
2024.05.14.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
166 x 237
Nyelv:
magyar
Az ember tudati fejlődése több tízezer évre tekint vissza. Úgy 70 000 évvel ezelőtt a szerves nyelvek uralták az emberiség kommunikációjának alapját. Később, az Atlantisz és Suméria közötti időkben jött a Bábel projekt, ami nem egy meseszerű isteni elrendelés volt, hanem egy nagyon is valós, kifejezetten az emberiség ellen végrehajtott terrorakció. Hatása még napjainkban is tart, valódi célja az emberiség szolgasorba kényszerítése.

A Bábel projekt által megjelent szervetlen nyelvek legfontosabb jellemzője a vírushordozás. S mint ilyenek, az emberi gondolkodást egy bizonyos pályára állítják anélkül, hogy arról akár az egyén, akár maga a társadalom tudomást szerezne. Zseniális. Zseniálisan gonosz.
Ma az egyetlen államilag beszélt magyar nyelven kívül talán minden földi nyelv szervetlen jellegű, s a vírus mindegyikben megtalálható. Ha ezt felismerjük, a történelem nyitott könyvvé válik.

A szervetlen nyelvekben létező vírus önmegsemmisítő. Vajon az emberiség képes lesz a jövőjét megváltoztatni? Talán van még idő erre. Induljunk ki abból, hogy ma 300 évvel korábban élünk: e könyv írása nem 2023-ban, hanem 1723-ban történt. Ezt a mérhetetlen pofátlan és negatív lépést most felülírhatjuk, és a sorsunk kimenetelét a magunk oldalára fordíthatjuk. Nem kis tett lenne.
Vélemények