Nincs engedélyezve a javascript.
Egy narkós naplója

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 900 Ft
Borító ár:
4 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 410 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A könyv egy nem mindennapi ember naplója a kábítószerek világából. A szerző, Aleister Crowley a 20. század legérdekesebb mágikus egyénisége, aki hatalmas írott anyagot hagyott hátra a mágikus elmélet és gyakorlat világából.
Leírás
Raktári kód:
222012
EAN:
9789636600099
Megjelenés:
2024.05.29.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
130 x 200 x 40
Nyelv:
magyar
Aleister Crowley (1875. október 12. - 1947. december. 01.), beavatási nevén Master Therion. Angol okkultista, mágus, író, költő és hegymászó. Fontos tagja volt több okkult szervezetnek, többek között az Golden Dawn, az Argenteum Astrum és az Ordo Templi Orientis társaságának.

A könyv egy nem mindennapi ember naplója a kábítószerek világából. A szerző, Aleister Crowley a 20. század legérdekesebb mágikus egyénisége, aki hatalmas írott anyagot hagyott hátra a mágikus elmélet és gyakorlat világából. Élete során szinte mindennel megismerkedett, amiről úgy gondolta, hogy kísérletezésre érdemes. Ez a naplója is arról árulkodik, hogy a legmélyebb és legmagasabb lehetőségeket is kutatta, kipróbálta, feldolgozta. Az írása nem azt tükrözi, hogy elúszott volna a kábítószerek világában, hanem azt példázza, ahogyan az indián sámánok esete is bizonyítja "mindenből csak annyit, ami a magasabb világokkal való kapcsolat megteremtéséhez szükséges".
Vélemények