Nincs engedélyezve a javascript.
A macskák a világ urai tarot

A macskák a világ urai tarot
78 lapos kártyacsomag és színes kézikönyv macskarajongóknak

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
8 991 Ft
Borító ár:
9 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 991 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ébreszd fel magadban az isteni macskabölcsességet a tarot ősi művészetének segítségével. Ez a cicás témájú kártyacsomag és a hozzá tartozó tartalmas útmutató tökéletes társad lehet az úton.
Leírás
Raktári kód:
219101
EAN:
9789632916439
Megjelenés:
2024.02.01.
Kötésmód:
doboz
Oldalszám:
80
Méret [mm]:
160 x 210 x 45
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
660
Ébreszd fel magadban az isteni macskabölcsességet a tarot ősi művészetének segítségével. Ez a cicás témájú kártyacsomag és a hozzá tartozó tartalmas útmutató tökéletes társad lehet az úton. A macskák lenyűgöző világa, elegáns és játékos kifejezésmódjuk, a hozzájuk fűződő szoros viszonyunk gyönyörűen megjelenik ebben a tarot-csomagban, misztikus harmóniát kölcsönözve a kártyáknak, amelyek segítségével felfedezheted a tarot mágiáját.
Az egyes lapokhoz tartozó részletes leírásban a pontos magyarázatok mellett a legfontosabb kulcsszavakat és a fordított kártyák jelentését is megtalálod.

A készlet egy 80 oldalas színes, illusztrált könyvet és egy 78 lapos tarotkártyacsomagot tartalmaz igényes kivitelű, tartós díszdobozban.
A csodálatos rajzokat Thiago Correa brazil képzőművész és illusztrátor készítette. Catherine Davidson széles körben írt spirituális témákról. A macskák a világ urai egyesíti a szerző jóslás iránti érdeklődését és a macskák iránti szeretetét.
Vélemények