Nincs engedélyezve a javascript.
Szívek szállodája - Gilmore Girls - A hivatalos szakácskönyv

Szívek szállodája - Gilmore Girls - A hivatalos szakácskönyv

Fordító:

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 832 Ft
Borító ár:
8 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 091 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

USA Today Bestseller
Az 50 kedvenc ételkönyv - People Magazine
Ez a pudli nem fog letojni! Az első hivatalos receptgyűjtemény a pergő nyelvű Gilmore Girls, a Szívek szállodája világából.
Leírás
Raktári kód:
216453
EAN:
9789635684656
Megjelenés:
2023.11.15.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
176
Nyelv:
magyar
USA Today Bestseller

Az 50 kedvenc ételkönyv - People Magazine

Ez a pudli nem fog letojni! Az első hivatalos receptgyűjtemény a pergő nyelvű Gilmore Girls, a Szívek szállodája világából.

A Gilmore Girls: Hivatalos szakácskönyv ételeket gyűjt egybe Stars Hollow minden szegletéből és azon túlról, például a Szitakötő szállóból, a Weston cukrászdából, Al Palacsintaházából, Luke kávézójából és Emily & Richard vacsoraasztaláról. A rajongók örömüket lelik majd abban, hogy elkészíthetik kedves sorozatuk ikonikus ételeit, így például Sookie rizottóját, Mrs. Kim lenmagos muffinját, Luke sajtburgerét sült krumplival, és persze egy csésze tökéletes kávét!

Találunk itt leleményes főzőtippeket Sookie-tól, vendéglátói tippeket Micheltől, etikettre vonatkozó tanácsokat Emily Gilmore-tól, valamint Lorelai és Rory bölcsességeit arról, hogyan főzzünk gyorsan, illetve hogyan beszéljünk annál is gyorsabban.

Több mint ötven recept:

Receptek tucatszámra - Stars Hollow kedvencei Sookie rizottójától Luke sajtburgeréig.

SOOKIE TIPPJEI: készítsd el a Gilmore Girlsben látható ikonikus ételeket Sookie főszakács tippjeivel! Lépésről lépésre követhető, egyszerű útbaigazítások.

RECEPTEK MINDEN ALKALOMRA: Dobj össze finomságokat anya-lánya brunchhoz vagy családi vacsorára, vagy akár olyan estélyre, ahová az egész város hivatalos.

TELE FOTÓKKAL: Bámulatos színes képek az ételekről, hogy sikerrel elkészítsd őket, és más képek a sorozat legkedveltebb jeleneteiből.

AZ ELSŐ HIVATALOS GILMORE GIRLS - SZÍVEK SZÁLLODÁJA SZAKÁCSKÖNYV: Az egyetlen szakácskönyv, amely hivatalos recepteket kínál - egyenesen a Gilmore Girls - Szívek Szállodája forgatásáról.
Vélemények