Nincs engedélyezve a javascript.
A piacverő varázsképlet kiskönyve

A piacverő varázsképlet kiskönyve

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 840 Ft
Borító ár:
4 840 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 356 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

2005-ben Joel Greenblatt egy olyan könyvet írt, amelyet már most a pénzügyi irodalom egyik klasszikusának tartanak.
Leírás
Raktári kód:
221506
EAN:
9786155698170
Megjelenés:
2024.05.03.
Méret [mm]:
120 x 160
Nyelv:
magyar
2005-ben Joel Greenblatt egy olyan könyvet írt, amelyet már most a pénzügyi irodalom egyik klasszikusának tartanak. A Piacverő varázsképlet kiskönyvében - amely a New York Times bestsellere volt több mint 500 000 nyomtatott példánnyal - Greenblatt elmagyarázza, hogy a befektetők hogyan tudják az ismert piaci átlagokat felülmúlni egy olyan formula egyszerű és szisztematikus alkalmazásával, amely akkor vásárol be jó vállalatokba, amikor azok kedvező áron elérhetőek.

Jelen kiadás egy új bevezetővel és utószóval frissíti és bővíti az eredeti könyv kutatási eredményeit. A frissített kiadás tartalmazza a formula eredményeit és azok elemzését a 2008-as pénzügyi válság évei alatt.

A könyv egyszerű és közérthető stílusban feltárja a sikeres tőzsdei befektetés alapelveit, majd bemutatja a szerző időtállóan bevált képletét, amely automatikus metódust biztosít átlagon felüli vállalatok áron aluli megvásárlásához. Bár a képletet széles körben tesztelték, és áttörést jelent a tudományos és szakmai világban Greenblatt mégis hatodik osztályos matematikával, közérthető nyelven és humorral magyarázza el annak működését. Rávilágít arra, hogyan lehet módszerével mind a piac, mind a profi menedzserek teljesítményét nagy különbséggel megverni. Azt is megtudhatja a téma iránt érdeklődő, hogy miért kerüli el a siker az egyéni és profi befektetők nagy többségét, és miért működik a képlet még akkor is, amikor azt már mindenki "ismeri".

Bár a képlet maga egyszerű, a befektetők számára a siker igazi kulcsa annak megértése, hogy miért működik.

A könyv lépésről lépésre végig vezeti az olvasót egy olyan utazáson, amelynek során megtanulhatják az értékalapú befektetés alapelveit olyan módon, amely hosszú távú stratégiát biztosít számukra, amit aztán megérthetnek és betarthatnak a részvénypiac jó és rossz időszakaiban egyaránt.
Ahogy a Wall Street Journal az eredeti kiadásról írta. "Greenblatt úr elmondása szerint a célja az volt, hogy olyan tanácsokat adjon, amelyek bár nagyon szakmaiak mégis öt, hat és tizenöt év közötti gyermeke számára is érthetőek és követhetőek. A srácoknak szerencséjük volt. Ez a kiskönyv az egyik legjobb, legvilágosabb útmutató az értékalapú befektetéshez."
Vélemények