Nincs engedélyezve a javascript.
A papagáj titka – Állati kalandok

A papagáj titka – Állati kalandok
Szivacskönyv

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 791 Ft
Borító ár:
1 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 791 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Szeretjük, ha valaki szépet, jót, humorosat, hasznosat, szórakoztatót tud mondani, ám nem szeretjük, ha csak csépli a szót, és reggeltől estig csacsog, fecseg. Nos, papagájunk is ilyen természet, kicsit megterhelő társaságában időzni. ..."
Leírás
Raktári kód:
216703
EAN:
9786155612343
Megjelenés:
2023.09.14.
Kötésmód:
lapozó
Oldalszám:
12
Méret [mm]:
148 x 151 x 19
Nyelv:
magyar
"Szeretjük, ha valaki szépet, jót, humorosat, hasznosat, szórakoztatót tud mondani, ám nem szeretjük, ha csak csépli a szót, és reggeltől estig csacsog, fecseg. Nos, papagájunk is ilyen természet, kicsit megterhelő társaságában időzni. No de mindig akad legalább egy valaki, aki sértés nélkül orvosolni tudja a helyzetet. Nem is hinnétek, micsoda pompás megoldás született attól, aki őt a legjobban szereti. Te is ismersz sokat beszélő gyereket a környezetedben?

Sorozatunk kedves történetei az apró állatok életének kezdeti próbálkozásairól, az első tapasztalatokról, aranyos csetléséről-botlásáról szól, a tanulás kezdeti időszakáról. Épp mint a gyerekek, előbb mindenre rácsodálkoznak, kicsit félénkek, óvatosak, aztán a sikerélmény meghozza gyümölcsét, egyre bátrabban és ügyesebben mozognak a világban.
Így lesz főszereplő a béka, a cica, a kutyus, a barika, a kisróka, és számos kedves állatka, és olyanok is, akik nem közvetlen környezetünkben élnek, mint a koala, zsiráf vagy teve, 25 köteten keresztül."
Vélemények