Nincs engedélyezve a javascript.
Fehér Mancs, a jegesmedveherceg

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 746 Ft
Borító ár:
7 495 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 746 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Olvass bele
Ebben a könyvben a nálunk is nagyon népszerű Maja Lunde az egyik legszebb norvég mesét, a Fehér Mancs, Valemon királyt teremtette újra képregény formájában, a neves norvég illusztrátor, Hans Jorgen Sandnes csodálatos rajzaival.
Leírás
Raktári kód:
220515
EAN:
9789632787510
Megjelenés:
2024.04.15.
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
205 x 255 x 22
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1037
MINDEN KALANDKEDVELŐ OLVASÓNAK, 5-TŐL 100 ÉVES KORIG!

Maja Lunde Norvégia egyik legtöbbet olvasott szerzője, mind felnőtteknek, mind gyerekeknek és fiataloknak ír könyveket. Felnőtteknek szánt első regénye, A méhek történetet egy csapásra meghódította világot. A sorozatot a Kékséggel és Az utolsó vadlovakkal folytatta. Emellett megírta a Hónővér című világsikert, amelyet Lisa Aisato illusztrált. Ennek különálló folytatása A Nap őrzője.

Ebben a könyvben a nálunk is nagyon népszerű Maja Lunde az egyik legszebb norvég mesét, a Fehér Mancs, Valemon királyt teremtette újra képregény formájában, a neves norvég illusztrátor, Hans Jorgen Sandnes csodálatos rajzaival.

A kalandvágyó Liv szokás szerint elszökött a tanyáról, hogy kihúzza magát a munka alól, és az erdőben a kis állatbarátaival tölti az idejét. Hirtelen megzörrennek a bokrok, és ágak reccsennek. Mielőtt Liv bármit tehetne, hatalmas, fehér medve terem előtte.

Eközben a távolban egy boldogtalan királynő az egyre jobban sorvadozó birodalmán uralkodik. Elátkozta Fehér Mancsot és a természetet. Amikor Liv találkozik a medvével, a gonoszság már nem jár messze, és a lánynak kemény küzdelmet kell folytatnia Fehér Mancs, a szeretet és a világ megmentéséért.

Hans Jorgen Sandnes illusztrátor, animációs és rajzfilmes alkotó. Jorn Lier Horsttal készítette a közkedvelt 2. számú nyomozóiroda című sorozat darabjait. Alf Proysen és Anne-Cath. Vestly kulturális örökségét is illusztrálta és animálta. Ő írta és illusztrálta a Krypto című képregényt, amelyből eddig öt könyv készült. A Sandnes Media stúdió kreatív igazgatójaként Ann-Kristin Lie-vel, Jon Lovasszal, Lars Thorsennel és Hanne Magnussennel együtt alkotta meg a Fehér Mancs képi világát.
Vélemények