Nincs engedélyezve a javascript.
Finomság

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 411 Ft
Borító ár:
3 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 411 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kis haspók a gyermeked, vagy épp ellenkezőleg? A Finomság mókás és lüktető versei rávilágítanak az ételekben rejlő boldogságra, így biztos, hogy meghozzák az étvágyat.
Leírás
Raktári kód:
221855
EAN:
9786156326362
Megjelenés:
2024.05.22.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
44
Méret [mm]:
150 x 150 x 9
Nyelv:
magyar
Kis haspók a gyermeked, vagy épp ellenkezőleg? A Finomság mókás és lüktető versei rávilágítanak az ételekben rejlő boldogságra, így biztos, hogy meghozzák az étvágyat. Nevessetek a maszatos előkén, a fecsegő kancsón, a görbe banánon, a palacsintaűrhajón vagy az illatos fehérrépán, hiszen enni öröm, enni ünnep. A finomságok pedig attól lesznek igazán zamatosak, ha együtt élvezzük őket.

"Néha elfelejtjük, mennyire izgalmas és szeretetteljes dolog elkészíteni az ételt, és azt utána együtt megenni. Ez a könyv nemcsak annak a gyermeknek ad sokat, aki még gondolkodik, érdemes-e megkóstolni a borsót, hanem annak a szülőnek is, aki tengernyi teendője között épp csak gyorsan bekap néhány falatot. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akik szeretnék (újra) átélni az evés örömét."
Bartus-Preizler Gabriella, a Czeizel Intézet gyermekdietetikusa

"Ez a könyv játék az étellel, játék a szavakkal. Alkotói szívvel, lélekkel, ízléssel kavargatták és kevergették, ti pedig fogyasszátok egészséggel!"
Majoros Nóra, író
Vélemények