Nincs engedélyezve a javascript.
Mandragóra utca 7.

Mandragóra utca 7.
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
1 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 891 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Tamara és Ida titokzatos képpel állt meg a felfagyott járdán csúszkáló Attila és Dani előtt. - Akarunk nektek mutatni valamit. - Mit? Boszorkányokat? - Nem. Egy titkos alagutat - mondta Tamara, és fölényesen zsebre tette a kezét.
Leírás
Raktári kód:
224890
ISBN:
9789631438130
EAN:
9789631438130
Gyártó kód:
36647
Megjelenés:
2018.
Oldalszám:
288
Nyelv:
magyar
„Tamara és Ida titokzatos képpel állt meg a felfagyott járdán csúszkáló Attila és Dani előtt. - Akarunk nektek mutatni valamit. - Mit? Boszorkányokat? - Nem. Egy titkos alagutat - mondta Tamara, és fölényesen zsebre tette a kezét. - A százéves néni mutatta meg nekünk, és mi végig is mentünk rajta. Pedig még világítás sincs benne." A Mandragóra utca 7. első látásra egy szokványos pesti gangos lakóház: itt él Ida, az érzékeny kamaszlány, aki barátnőjével, a vagány Tamarával nyomozni kezd a környék rejtélyes történetei után. Miért szaglászik utánuk egy kutya? Mi zajlik a ház pincéjében? És legfőképp: miért viselkedik Ida anyukája olyan furcsán?
A szerzőről
Szécsi Noémi
Szécsi Noémi

Szécsi Noémi József Attila-díjas magyar író.

1994-től az ELTE BTK latin, később angol és finn szakos hallgatója volt, Helsinkiben finn nyelvet, később gender studies-t tanult. 2001-ben diplomázott angol és finn szakon. 2002-ben a Népszabadság újságíróiskolájában szerzett oklevelet.

Első kötete, a Finnugor vámpír 2002-ben jelent. A regény megfilmesítési jogait az Eurofilm vásárolta meg.

Művei egyebek mellett lengyelül, olaszul valamint angol és amerikai kiadásban is megjelentek.

Szécsi Noémi először 2002-2003 között vezetett blogot, amelynek bejegyzései A kismama naplója és A baba memoárja címmel jelentek meg 2003-ban és 2004-ben.

2013 novemberében indította Halcsontos Fűző nevű blogját, ahol a regényeihez folytatott történelmi kutatása alapján publikál bejegyzéseket a magánélet-történet és a nőtörténet tárgykörében.

Vélemények