Nincs engedélyezve a javascript.
Apám darabokban - Csőre Gábor előadásában

Apám darabokban - Csőre Gábor előadásában

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 796 Ft
Borító ár:
4 995 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"A regény középpontjában egy kibontakozó szerelem és egy életen át tartó szövetség áll. A színhely Közép-Európa, Magyarország, 1956 októbere és novembere. ..."
Leírás
Raktári kód:
220474
EAN:
9789635096947
Megjelenés:
2024.03.13.
Kötésmód:
tok
Nyelv:
magyar
"A regény középpontjában egy kibontakozó szerelem és egy életen át tartó szövetség áll. A színhely Közép-Európa, Magyarország, 1956 októbere és novembere.

Két ember, egy szegedi medika, egy orvostanhallgató lány, és egy börtönből csak hetekkel korábban szabadult, fiatal férfi, akit fegyveres, kommunista és államellenes szervezkedésért csuktak le évekkel azelőtt. Két ember, két családi és társadalmi, történelmi háttér. A nagy kérdés, el lehet-e bújni a lassan megszilárduló kádári diktatúra mindent látó és figyelő ügynöktekintetei elől? Lehet-e tisztességesnek maradni? Segít-e ebben az 1957 és 1958 romos Magyarországán vonuló, hatalmas vándorcirkusz, ahol a medveidomárok, légtornászok, törpe gladiátorok és oroszlánszelídítők közt menedéket lelni remél a férfi, aki később ismert író, szerkesztő, befutott színházi szerző, idegen nyelvekre fordított esszéista lesz. Történetesen a regény írójának édesapja: Száraz György.
A családi emlékezet parányi szilánkjaiból áll össze Száraz Miklós György eddigi legszemélyesebb regénye, melyen édesapja, a Rákosi börtöneit megjárt író, Száraz György életén keresztül villantja elénk a múltat, a történelembe ágyazott emberi sorsokat, no, meg egy bódító szerelem történetét."
Vélemények