Nincs engedélyezve a javascript.
Milyen anya az ilyen? - Állítsátok meg tökéletes anyut!

Milyen anya az ilyen? - Állítsátok meg tökéletes anyut!

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
4 599 Ft
Eredeti ár:
3 495 Ft
Online ár:
3 863 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Nevetsz a főhősön, aztán a végén kiderül, hogy magadon nevettél. :) " R. Kelényi Angelika, sikerszerző, anya „Vidám és életszagú. Imádtam. Anyáknak kö...
Leírás
Raktári kód:
206410
ISBN:
9789635704705
EAN:
9789635704705
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kemény
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar

„Nevetsz a főhősön, aztán a végén kiderül, hogy magadon nevettél. :) "


R. Kelényi Angelika, sikerszerző, anya


„Vidám és életszagú. Imádtam. Anyáknak kötelező olvasmány. :) "


Anne L. Green, sikerszerző, anya


„Imádom, hogy végre őszintén beszélhetünk az anyaság szépségeiről és árnyoldalairól!"


Baráth Viktória, sikerszerző, anya


Jogodban áll túlélni! Nálatok is minden gyerek első szóra kikel az ágyból, és egy gyors öltözés és reggeli után mosolyogva indul suliba? A szókincsük választékos, és mindig van egy kedves szavuk mindenkihez? Minden napod tökéletes szettekben indítod, vacsorára pedig hat fogásos ételkölteményeket rittyentesz?


Ha a válasz igen, ez NEM a te könyved! Ha viszont úgy érzed, a reggeli készülődés felér Stephen King Tortúrájával, ha a gyereked a „köszönöm” helyett csak az „akarom”-ot ismeri, és háztartás címén egy óriási káoszon próbálsz uralkodni: akkor ezt a könyvet pontosan neked írták. Ez a könyv azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a lelki folyamatokon keresztül mutassa be az anyává válás rögös útját. Közben valóban releváns és hasznos trükkökkel és tanácsokkal lát el arról, hogyan gondozd a kisbabádat, leír néhány lehetséges kivitelezési módot arra, hogy hogyan éljük túl az első évet anyaként mind mentálisan, mind fizikailag úgy, hogy közben hűek maradjunk önmagunkhoz.


A szerző, Spira Eszter Mirjam jogász, a Fővárosi Törvényszéken dolgozik, bírónak készül. Jelenleg anyasági szabadságon van ikerbabáival, akik most léptek a totyogó korszakba. Van még egy 11 éves kiskamasz fia, aki mindent jobban tud a szüleinél, és meggyőzhetetlen. És ott van a 8 éves, cserfes lánya, akinek vasárnap este kilenckor ugrik be, hogy nem tudja, hogyan kell két számot kivonni egymásból. Gyermekei születése óta mást sem csinál, mint mások kritikáit és kéretlen tanácsait hallgatja – ez motiválta arra, hogy beszámoljon a saját tapasztalatairól.

Vélemények