Nincs engedélyezve a javascript.
Gruncle - A meleg nagybácsi

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 329 Ft
Borító ár:
3 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 329 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Miért félnek egymástól annyira az emberek?" Patrick, röviden GUP (Gay Uncle Patrick - Meleg Nagybácsi Patrick). születésük óta odavan unokahúgáért és - öccséért, Maisie-ért és Grantért. Szereti velük tölteni az időt, amikor egy hétre meglátogatják Palm Springsben, vagy amikor elugrik hozzájuk az ünnepekre Connecticutba.
Leírás
Raktári kód:
218846
EAN:
9789635975228
Megjelenés:
2023.12.05.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar
"Miért félnek egymástól annyira az emberek?"
Patrick, röviden GUP (Gay Uncle Patrick - Meleg Nagybácsi Patrick). születésük óta odavan unokahúgáért és -öccséért, Maisie-ért és Grantért. Szereti velük tölteni az időt, amikor egy hétre meglátogatják Palm Springsben, vagy amikor elugrik hozzájuk az ünnepekre Connecticutba.

Azt azonban már túlzásnak érzi, hogy ő vigyázzon rájuk, és szoros kötelék alakuljon ki köztük. Amikor megtörténik a tragédia, és a gyerekek anyja meghal, az apjuknak pedig a saját egészségével kell foglalkoznia, Patrick hirtelen a gyerekek gondozójának szerepében találja magát. Saját Guncle Szabályain kívül nincs sok kapaszkodója az életben, és fogalma sincs, hogyan boldoguljon a gyerekekkel. A szerelme halála és megrekedt színészi karrierje miatt amúgy is labilis a lelkiállapota, és Palm Springs-i életvitele
a legkevésbé sem teszi őt alkalmassá erre a nagy feladatra. Hamar ráeszmél, hogy a szülői gondoskodás nem egyenlő az ajándékokkal és a lazasággal. Rájön, hogy a lehengerlő szöveg mögött ő is csak egy esendő ember. Humorral és érzelmekkel teli, megható történet a szeretetről, a türelemről és a család erejéről.
Hagyd, hogy magával ragadjon!

"Rowley regénye tökéletes olvasnivaló. Elképesztően szellemes, elbűvölő és szívszorító történet."
- Elin Hilderbrand, amazon.com

"Ez a könyv kiüti a cukiságmérőt rendesen, de mégis sokszor belefacsarodott a szívem. Annyi érzést kiváltott belőlem ez a könyv, csak ajánlani tudom."
- Adri_Gr, moly.hu

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Felnőtteknek ajánljuk!
Vélemények