Nincs engedélyezve a javascript.
Hoppá professzor és a pattanóbogár

Hoppá professzor és a pattanóbogár

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 291 Ft
Borító ár:
1 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 529 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Hoppá professzor, a híres nyelvész-vegyész-biológus, hogy ne legyen annyira magányos, egy általános iskolában tanít nyelvtant. Néhány kiválasztott diákja segédkezhetnek a kutatásaiban. Hogyan segítenek a gyerekek az elkanászodott pattanóbogár előkerítésében? És hogyan kapcsolódik mindez a nyelvtanhoz?
Leírás
Raktári kód:
221946
EAN:
9789636035655
Megjelenés:
2024.06.28.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
48
Méret [mm]:
165 x 230 x 4
Nyelv:
magyar
Hoppá professzor, a híres nyelvész-vegyész-biológus, hogy ne legyen annyira magányos, egy általános iskolában tanít nyelvtant. Néhány kiválasztott diákja segédkezhetnek a kutatásaiban. Hogyan segítenek a gyerekek az elkanászodott pattanóbogár előkerítésében? És hogyan kapcsolódik mindez a nyelvtanhoz? Mi köze ennek a fránya pattanóbogárnak a kettőzött mássalhangzókhoz?

A Hoppá professzor és a pattanóbogár című történet és a hozzá kapcsolódó feladatgyűjtemény abban a szellemben készült, hogy a szakmai szempontok maximális figyelembevétele mellett a gyermekek számára élvezetes, könnyen befogadható oktatási eszközként szolgáljon. A feladatok egymás utáni megoldása során könnyebbé válik a szövegekben való tájékozódás, így tehát folyamatosan fejlődik a szövegértési képesség. A kettőzött mássalhangzókat tartalmazó szavak helyesírásának gyakorlása még könnyebbé válik a kötet használatával.

A folyamatos gyakorlással, a megszerzett tapasztalattal és a növekvő számú sikerélménnyel élményszerűvé, színesebbé válik a helyesírás megtanulása.
Vélemények