Nincs engedélyezve a javascript.
Cserélők

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 652 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Anders néha úgy érzi, az egész élete verseny: Tomas hiába az ikertestvére, mégis mindig alul marad vele szemben. Mindig csak második. Amikor bejut a Cserélőkhöz, és lehetőséget kap, hogy belőle is Cserélő lehessen, megint versenyeznie kell.
Leírás
Raktári kód:
222659
EAN:
9789635876877
Megjelenés:
2024.06.25.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
130 x 195 x 18
Nyelv:
magyar
Anders néha úgy érzi, az egész élete verseny: Tomas hiába az ikertestvére, mégis mindig alul marad vele szemben. Mindig csak második. Amikor bejut a Cserélőkhöz, és lehetőséget kap, hogy belőle is Cserélő lehessen, megint versenyeznie kell. Pedig valaki más életébe belecsöppenni és ott helyt állni nehéz küldetés. Andersnek nincs könnyű dolga, és miközben mindenáron őriznie kell a Cserélés titkát, a saját életében is fény derül egy régi titokra...

A Pagony 9-12 éveseknek szóló sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektívregény - ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!
Vélemények