Nincs engedélyezve a javascript.
Elveszett városok őre

Elveszett városok őre

Sorozat:

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.18.
Borító ár:
4 499 Ft
Bevezető ár:
3 419 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy telepátiával bíró lánynak azelőtt rá kell jönnie, miért ő a kulcs egy teljesen új világhoz, mielőtt a válasz rossz kezekbe kerülne. A 12 éves Sophie sosem illett be igazán a saját életébe. Több osztályt is átugrott, az idősebb gyerekekkel se jön ki igazán, de a családjába sem illik bele. Hogy miért?
Leírás
Raktári kód:
221549
EAN:
9789634998457
Várható megjelenés:
2024.09.18.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
480
Nyelv:
magyar
Egy telepátiával bíró lánynak azelőtt rá kell jönnie, miért ő a kulcs egy teljesen új világhoz, mielőtt a válasz rossz kezekbe kerülne.
A 12 éves Sophie sosem illett be igazán a saját életébe. Több osztályt is átugrott, az idősebb gyerekekkel se jön ki igazán, de a családjába sem illik bele. Hogy miért? Mert Sophie telepata, azaz képes mások gondolataiban olvasni. Senki sem ismeri a titkát - legalábbis ő így hiszi...
De amikor Sophie útjába kerül Fitz, egy titokzatos (és nagyon helyes) fiú, rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Fitz is telepata, és kiderül, hogy azért nem érezte sosem otthon magát... mert nem is volt otthon. Fitz feltárja előtte a sokkoló igazságot, és Sophie kénytelen a családját hátrahagyva megindulni egy új hely és egy új élet felé, ami egészen más, mint amit eddig ismert.
De Sophienak még mindig vannak titkai, amelyek jó mélyen el vannak temetve az elméjében - jó okkal. A válaszok ugyanis veszélyesek - és sokan vadásznak rájuk. Ki is Sophie valójában, és miért rejtették el őt az emberek között?
Az igazság dönthet élet és halál között - és kezd kifogyni az időből.
Vélemények