Nincs engedélyezve a javascript.
A rendezvényszervezés "csodálatos" világa

A rendezvényszervezés "csodálatos" világa

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Borító ár:
5 990 Ft
Bevezető ár:
4 552 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Köves Tamás 45 évnyi rendezvényszervezői és két évtizednyi tanári tapasztalattal írta meg a rendezvényszervezés összefoglaló művét.
Leírás
Raktári kód:
220874
EAN:
9789635599189
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
176 x 250 x 18
Nyelv:
magyar
Köves Tamás 45 évnyi rendezvényszervezői és két évtizednyi tanári tapasztalattal írta meg a rendezvényszervezés összefoglaló művét. A könyv a rendezvények szervezésének két önálló területén kíséri végig az olvasót, bemutatva a művészeti és a céges rendezvények szervezésének minden csínját-bínját, veszélyeit, buktatóit és sikereit. Egyrészt szakkönyv, amit bármely, a témával foglalkozó és gazdasági képzést nyújtó felsőoktatási intézmény, nűhely, képzés csak kívánhat, másrészt számos élvezetes, színes anekdota-, adoma- és történetgyűjtemény, mely esetek mind a szerzővel történtek meg hosszú pályafutása során.

Ritka és vonzó kiadói feladat volt a száraz, didaktikus tényanyag és a szórakoztató, tanulságos élményanyag ötvözése, összecsiszolása egy kötetben. Olyan kettős, kétarcú és ritka kötetet nyújtunk át az olvasónak, amit szakember és novellabarát olvasó egyaránt élvezni fog. Nemcsak szakmailag pontos és alapos szakkönyv, hanem szórakoztató kortörténeti dokumentum is egyben, amely a rendezvényszervezés örve alatt bemutatja egy ország állapotát az elmúlt néhány évtized során.
Köves Tamás könyveiből és egyetemi óráiból nemcsak én, hanem fiatalok százai tanulhatták a szakmát. Humora, éles meglátásai és a való életből vett történetei átütnek a száraz tananyagon.--Ganczer Gábor (vezérigazgató, HUNGEXPO)

Mostanság a korrektség, jóhiszeműség, plusz profizmus mind a hülyeség szinonimái. Tomikám, te tényleg hülye vagy!--Heilig Gábor (előadóművész-zeneszerző)

Szeretem, ha valaki szemtől szembe mondja meg, hogy mi a baja velem és a hátam mögött csak a jókat mondja. Hát ilyen a Köves Tamás. Ezért is érdekel, hogy mit fog írni.--Littvay Imre (zenekarvezető, 10 Folk Celsius)

Aki ebben a szakmában nem tőle tanult, azt onnan lehet felismerni, hogy már rég nincs a szakmában.--Straub Dezső (színművész)
Vélemények