Nincs engedélyezve a javascript.
Az Omegák
23.png
23.png

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
9 112 Ft
Borító ár:
11 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 753 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kyle Rayner, a Fehér Lámpás halott - és az Omegák ölték meg. Élő adásban. Az Omegák véres kezű lázadók, terroristák, vallási fanatikusok.
Leírás
Raktári kód:
220305
EAN:
9789635666652
Megjelenés:
2024.04.05.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
304
Nyelv:
magyar
Kyle Rayner, a Fehér Lámpás halott - és az Omegák ölték meg. Élő adásban. Az Omegák véres kezű lázadók, terroristák, vallási fanatikusok. Vagy hazafiak... a szabadság utolsó védelmezői az univerzum egyik isten háta mögötti szegletében. Attól függ, a Vega rendszer melyik lakóját kérdezzük.De nem számít, a galaxis mit vélt látni: a Föld Fehér Lámpása továbbra is életben van... csak éppen az Omegák foglya, akik valójában azt akarják, hogy csatlakozzon hozzájuk a Citadella és a zsarnoki Kormányzó elleni harcukban.

Ahogy Kyle jobban is megismeri ezeket a szedett-vetett törvényen kívülieket, idővel minden eddigi tudását megkérdőjelezi azzal kapcsolatban, mit is jelent hősnek lenni. Vajon megszegi az esküjét, hogy csatlakozzon a felkelésükhöz ebben a különös naprendszerben, ahová a Zöld Lámpásoknak még belépniük is tilos? Netán azzal kell szembesülnie, hogy az Omegák végső soron mégiscsak szörnyetegek?

TOM KING (Batman, Mister Miracle), a legfelkapottabb képregényírók egyike, és BARNABY BAGENDA, a briliáns rajzoló rendkívüli science fiction-történettel álltak elő, amely egyenesen a DC-univerzum szívét veszi célba. Ha kőkemény akcióról, elgondolkodtató cselekményről, intrikáról, románcról és bosszúról van szó, ez a képregény az Alfa és az Omega! Az Omegák különleges kiadása a nagy sikerű sorozat mind a 12 része mellett egy exkluzív anyagokkal teli bónusz galériát is tartalmaz.
Vélemények