Nincs engedélyezve a javascript.
Monstress - Fenevad 7.

Monstress - Fenevad 7.
Bitorló

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 746 Ft
Borító ár:
7 495 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 746 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az emberek és az arkánok közti véres háború nem csillapodik, a legveszedelmesebb csaták azonban mégsem a csatatéren, hanem a szívek­ben és az elmékben dőlnek el. Farkas­vérű Maika és Zinn az Alkonyudvar markába került, és most arra kényszerülnek, hogy fájdalmas titkokat tárjanak fel a múltjukból.
Leírás
Raktári kód:
215032
EAN:
9789634702948
Megjelenés:
2023.06.21.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
176
Nyelv:
magyar
Az emberek és az arkánok közti véres háború nem csillapodik, a legveszedelmesebb csaták azonban mégsem a csatatéren, hanem a szívek­ben és az elmékben dőlnek el. Farkas­vérű Maika és Zinn az Alkonyudvar markába került, és most arra kényszerülnek, hogy fájdalmas titkokat tárjanak fel a múltjukból. Tuya azonban mit sem törődik a múlttal, inkább azon ügyeskedik, hogy minél jobban biztosítsa saját jövőjét.

Az Ismert Világ jelene azonban könnyen lehet, hogy nem a hatalmasok és az intrikusok, hanem pont a kis Kippa kezében van...

Küzdelem, belső démonok és a régóta várt vála­szok - eljött az ideje, hogy immár nemcsak Maika és szövetségesei, hanem ellenségei is belássák, a világot káosszal fenyegető erőknek csak együtt szabhatnak gátat.
Marjorie Liu és Sana Takeda szemkápráztató sorozata, amely indulása óta számos Hugo-, Eisner-, Harvey- és British Fantasy-díjat nyert el, folytatódik!

A kötet tartalmazza a Monstress-sorozat 36-41. számát.
Vélemények