Nincs engedélyezve a javascript.
A hívás

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
2 799 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 659 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy fárasztó hét után Tanya alig várja, hogy átadhassa magát a pihenésnek, de a telefon csörgése megzavarja a készülődésben.
Leírás
Raktári kód:
226393
ISBN:
9789634525769
EAN:
9789634525769
Gyártó kód:
35140
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
344
Nyelv:
magyar
Egy fárasztó hét után Tanya alig várja, hogy átadhassa magát a pihenésnek, de a telefon csörgése megzavarja a készülődésben. A késői órán a legjobb barátnője, Karen szeretne vele beszélni. Tanya fogadja a videóhívást, és ezzel búcsút is mondhat a nyugodt estéről szőtt terveinek, hiszen ami a vonal túlsó végén várja őt, az maga a rémálom.Karent valaki megtámadta, és egy székhez kötözte a saját nappalijában. Ha Tanya megszakítja a hívást, vagy csak elfordítja a tekintetét a kijelzőről, a barátnője meghal, a következő pedig ő maga lesz - ígéri neki a mély, reszelős, démoni hang. A szabadulásért pedig csak egyetlen pontos választ vár a merénylő: mi Karen telefonszáma?A Los Angeles-i rendőrség különleges egységének nyomozói, Hunter és Garcia ezúttal egy olyan ragadozó nyomába erednek, aki az utcákon és a közösségi médiában figyeli és gyűjti az áldozatait, névtelen üzenetekkel zaklatja őket, és a rettegésükre szomjazik.„Attól, hogy Carter egykor kriminológusként dolgozott, a teremtményei csak még félelmetesebbek.” - Mail on Sunday.„A rettegés borzongató ünnepe.” – Shots.
A szerzőről
Chris Carter
Chris Carter

Chris Carter egy brazil származású amerikai író, aki leginkább a Robert Hunter krimisorozat szerzőjeként ismert. Carter 1965-ben született Brazíliában, és eredetileg jogot tanult, majd pszichológia és kriminológia szakon szerzett diplomát az Egyesült Államokban. Mielőtt írói karrierjét megkezdte volna, Carter különböző munkakörökben dolgozott, többek között a Michigan állambeli rendőrség kriminalisztikai pszichológusaként.

Első regénye, „The Crucifix Killer” (A Keresztes Gyilkos), 2009-ben jelent meg, és gyorsan elnyerte az olvasók és a kritikusok elismerését. Azóta Carter számos további könyvet írt, melyek mindegyike Robert Hunter nyomozó és társának, Carlos Garciának az izgalmas eseteit követi nyomon. Carter könyvei világszerte bestsellerek lettek, köszönhetően feszült és fordulatos cselekményeiknek, valamint a mélyen kidolgozott karaktereiknek.

Írásai során Carter gyakran merít ihletet korábbi munkájából és tanulmányaiból, ami hiteles és megrázó történeteket eredményez. Jelenleg Los Angelesben él, és továbbra is aktívan ír újabb és újabb lebilincselő krimiket.

Vélemények