Nincs engedélyezve a javascript.
Halállista

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 849 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Válasszon, nyomozó: tűz vagy víz.”Robert Hunter, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági osztályának nyomozóját egy ismeretlen telefonáló arra kéri, hogy látogasson el egy honlapra, amely élőben közvetíti egy üvegtartályba zárt, megkötözött férfi utolsó perceit.
Leírás
Raktári kód:
226335
ISBN:
9789634527497
EAN:
9789634527497
Gyártó kód:
35199
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
360
Nyelv:
magyar
„Válasszon, nyomozó: tűz vagy víz.”Robert Hunter, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági osztályának nyomozóját egy ismeretlen telefonáló arra kéri, hogy látogasson el egy honlapra, amely élőben közvetíti egy üvegtartályba zárt, megkötözött férfi utolsó perceit. A hívó azonban nem elégszik meg azzal, hogy Hunter tanúja legyen a szerencsétlen haláltusájának: azt akarja, hogy részt vegyen az áldozat kivégzésében. A nyomozónak kell eldöntenie, hogyan érjen véget a férfi élete. Hunternek nincs más választása, mint hogy tehetetlenül végignézi a gyilkosságot, a rendőrség ugyanis az FBI-jal karöltve hiába próbálja meg lenyomozni az adást vagy a telefonáló tartózkodási helyét.A gyilkos igazi informatikus zseninek bizonyul, aki minden lehetséges nyomot eltüntet maga után, így Hunter és a társa, Garcia nyomozó számára óriási fejtörést jelent, hogyan kezdjen neki a tettes kézre kerítésének. A telefon azonban hamarosan újra megszólal. Ugyanaz a hang, de egy másik honlap és egy másik áldozat. Ráadásul a gyilkos ezúttal változtat a játékszabályokon: egyfajta morbid valóságshow-t talál ki, amelyben a weboldal minden látogatója szavazhat az áldozat sorsáról...
A szerzőről
Chris Carter
Chris Carter

Chris Carter egy brazil származású amerikai író, aki leginkább a Robert Hunter krimisorozat szerzőjeként ismert. Carter 1965-ben született Brazíliában, és eredetileg jogot tanult, majd pszichológia és kriminológia szakon szerzett diplomát az Egyesült Államokban. Mielőtt írói karrierjét megkezdte volna, Carter különböző munkakörökben dolgozott, többek között a Michigan állambeli rendőrség kriminalisztikai pszichológusaként.

Első regénye, „The Crucifix Killer” (A Keresztes Gyilkos), 2009-ben jelent meg, és gyorsan elnyerte az olvasók és a kritikusok elismerését. Azóta Carter számos további könyvet írt, melyek mindegyike Robert Hunter nyomozó és társának, Carlos Garciának az izgalmas eseteit követi nyomon. Carter könyvei világszerte bestsellerek lettek, köszönhetően feszült és fordulatos cselekményeiknek, valamint a mélyen kidolgozott karaktereiknek.

Írásai során Carter gyakran merít ihletet korábbi munkájából és tanulmányaiból, ami hiteles és megrázó történeteket eredményez. Jelenleg Los Angelesben él, és továbbra is aktívan ír újabb és újabb lebilincselő krimiket.

Vélemények