Nincs engedélyezve a javascript.
Az igazság arcai

Az igazság arcai
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
4 599 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 369 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

* * * MEGJELENÉSKOR AJÁNDÉKKUPONNAL! * * *

Tedd a kedvenceid közé a címet (a várható megjelenési dátum melletti szívecskére kattintva) így a megjelenésről azonnal értesülsz, hogy azonnal tudd érvényesíteni az ajándékkupont!

Leírás
Raktári kód:
214140
ISBN:
9789635704453
EAN:
9789635704453
Gyártó kód:
30766
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
430
Nyelv:
magyar

* * * MEGJELENÉSKOR AJÁNDÉKKUPONNAL! * * *


Tedd a kedvenceid közé a címet (a várható megjelenési dátum melletti szívecskére kattintva) így a megjelenésről azonnal értesülsz, hogy azonnal tudd érvényesíteni az ajándékkupont!


A megjelenés napján: 2023.05.09-én (a cím melletti megjelölt várható időpont csak tájékoztató jellegű)  a rendszer küldi az értesítést a címedre a megjelenés tényéről!
A kuponkóddal 500 Ft kedvezménnyel lesz elérhető  Sienna Cole új regénye, egészen 2023. 05. 10-ig!


Váltsd be a megjelenés napján az alábbi kuponkódot*, hogy érvényeítsd a kedvezményt!


Kuponkód: IGAZSAGARCAI


*A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, csak a megjelölt termékre váltható be, és 2023. 05. 10-ig érvényes!
Egy vásárló egy kupont csak egyszer használhat fel.
„Sienna Cole ezzel a regénnyel felülmúlta önmagát. Rejtelmes és sötét. Borzongtam olvasás közben.”- Ludányi Bettina, író


Mennyit ér az életed?


A Missy Jones-gyilkosság után Nicholas Benning rendezi a sorait, és egy újabb nagyratörő terv megvalósításán dolgozik. Számításait azonban váratlanul keresztülhúzza egy ellenség a múltból, akit egyetlen cél vezérel: a Benning család teljes megsemmisítése. Nicholas megoldhatatlannak tűnő helyzettel szembesül: akár a törvényes, akár a törvénytelen utat választja a fenyegetés elhárítására, mindenképpen veszíteni fog.


Joyce Saunders nyomozó elszántan igyekszik Nicholas közelébe férkőzni, de ezúttal személyes indítéka is van. Amióta a Benningek felbukkantak az életében, úgy érzi, mintha a sors folyamatosan tesztelné az igazságszolgáltatásba vetett hitét. Vajon létezik egyáltalán igazság abban a formában, ahogy látni szeretné? Minél inkább bevonódik az ügybe, annál kevésbé képes már különbséget tenni jó és rossz között, és abban is elbizonytalanodik, hogy ő melyik oldalon áll.


A hajsza kegyetlenebb, agyafúrtabb és véresebb, mint ahogy bármelyikük is képzelte. A kérdés már csak az, hogy képesek-e véget vetni a bosszúhadjáratnak, mielőtt minden elveszne.


Sienna Cole Ígéret-sorozatának második része azokat a szabályokat is felrúgja, amelyek eddig lehetetlennek tűntek. Vérforraló, izgalmas, drámai utazásra invitálja az olvasót a sötétség legmélyebb bugyraiba.

Vélemények