Nincs engedélyezve a javascript.
Az ígéret rabjai - Ígéret sorozat 4.

Az ígéret rabjai - Ígéret sorozat 4.

Sorozat:

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.05.08.
Borító ár:
6 999 Ft
Bevezető ár:
5 319 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egyszer minden véget ér.
Amikor a halálos hajsza a végéhez közeledik, minden törvényi és erkölcsi gát leomlik. A bosszúhadjárat mögött álló rejtélyes lángelme még mindig képes meglepetést okozni, de vajon elég felkészült és dörzsölt ahhoz, hogy túljárjon a bűnüldözés legjobbjainak eszén?
Leírás
Raktári kód:
221658
EAN:
9786156067388
Várható megjelenés:
2025.05.08.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
432
Nyelv:
magyar
Egyszer minden véget ér.

Amikor a halálos hajsza a végéhez közeledik, minden törvényi és erkölcsi gát leomlik. A bosszúhadjárat mögött álló rejtélyes lángelme még mindig képes meglepetést okozni, de vajon elég felkészült és dörzsölt ahhoz, hogy túljárjon a bűnüldözés legjobbjainak eszén? Ördögi terve tényleg Nicholas Benning megsemmisítéséről szól, vagy létezik egy ennél nagyobb cél, amely mindeddig rejtve maradt a nyomozók elől?

Joyce Saunders számára a nagyszabású, országhatárokon átívelő ügy lezárása immár személyes kérdés. Sikerül elvarrnia minden szálat, és leszámolnia minden ellenségével? Felelősségre vonni a bűnösöket, és igazságot szolgáltatni az ártatlanoknak?

Létezik egyetemes igazság, vagy mások feletti ítéletünket egyéni szűrőink is befolyásolják?

Sienna Cole Ígéret-sorozatának negyedik része egy erős társadalomkritikával megfűszerezett, feszültséggel és rejtélyekkel teli utazás. Most mindenkiről lehull az álarc. Megmutatkozik, hogy nincs tisztán jó és rossz, fekete és fehér – csupán gyarló emberek, akik saját önös érdekeiket nézve bármire képesek. Az összeesküvések, hazugságok és manipuláció övezte ösvényen az emberi lélek legmélyebb rétegeibe jutunk.
Vélemények