Nincs engedélyezve a javascript.
Egy kanál vízben

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 552 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Három kisregény A jogi thriller nagymestere most jelentkezik először kötetbe gyűjtött kisregényeivel. A három történet szintén a bűn és az igazságszolgá...
Leírás
Raktári kód:
222155
EAN:
9789635161539
Megjelenés:
2024.06.17.
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar
Három kisregény
A jogi thriller nagymestere most jelentkezik először kötetbe gyűjtött kisregényeivel. A három történet szintén a bűn és az igazságszolgáltatás kérdéseit feszegeti, és a szerző most is tartogat meglepetéseket.
A Hazatérés Grisham több regényének képzeletbeli színhelyén, Ford megyében játszódik, és Jake Brigance is színre lép. Az ügyvéd ezúttal nem a tárgyalóteremben brillírozik, hanem egy barátjának próbál segíteni. Vajon meddig mehet el, hogy törvényt ne sértsen?
Az Eperhold hőse egy fiatal férfi, aki tizenöt éve vár a halálsoron, hogy eldőljön a sorsa. Miután elfogy minden reménye, csupán egy szokatlan utolsó kívánságban lel vigaszra.
A címadó kisregény testvérei egy kanál vízben is megfojtanák egymást, pedig közösen kell vezetniük az apjuktól örökölt sikeres ügyvédi irodát. Amikor egy váratlan fordulat akár a cég bukását is okozhatja, kockázatos, hogy a fivérek nem tudják félretenni az ellenségeskedést, és csak egy harmadik félnek szavaznak bizalmat.
Vélemények