Nincs engedélyezve a javascript.
A doboz

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 031 Ft
Borító ár:
5 590 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 031 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy fiatal nőt holtan találnak egy bűvészkellékben: a dobozon átszúrt kardok vetettek véget az életének. A stockholmi rendőrség különleges egységének, Mina Dabirinek és a kollégáinak azonnal nyilvánvaló, hogy nem egy félresikerült mutatványról van szó, hanem bestiális gyilkosságról.
Leírás
Raktári kód:
209967
EAN:
9789636141295
Megjelenés:
2022.11.09.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
150 x 210
Nyelv:
magyar
Egy fiatal nőt holtan találnak egy bűvészkellékben: a dobozon átszúrt kardok vetettek véget az életének. A stockholmi rendőrség különleges egységének, Mina Dabirinek és a kollégáinak azonnal nyilvánvaló, hogy nem egy félresikerült mutatványról van szó, hanem bestiális gyilkosságról. Mivel a csapat nem jut egyről a kettőre, Mina egy mentalista, Vincent Walder segítségét kéri, aki az emberi psziché és a testbeszéd szakértője. Hamarosan sikerül kapcsolatba hozniuk a gyilkosságot egy korábbi esettel, ami rávilágít, hogy különösen kegyetlen és agyafúrt sorozatgyilkossal van dolguk. Mina és Vincent gyorsan megtalálják a közös a hangot, talán mert hasonlóan furcsa, bogaras emberek. Ráadásul mindkettőjük múltja sötét titkokat rejt, amelyeknek talán közük van a bűncselekményekhez is. Egy biztos: a gyilkos még nem végzett. És meg kell állítaniuk, mielőtt újra lecsap.

A Mina & Vincent-sorozat 1. kötete
A szerzőről
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, 1974-ben született a svédországi Fjällbackában, az egyik legismertebb kortárs krimiíró. Gazdasági végzettséget szerzett, mielőtt teljes egészében az írásnak szentelte volna életét. Első regénye, a "Jéghercegnő" 2003-ban jelent meg, és hatalmas sikert aratott, megalapozva ezzel a Fjällbacka-sorozatot. Läckberg műveit világszerte milliók olvassák, könyvei több mint 60 nyelvre lettek lefordítva. Írásai jellemzően egyensúlyoznak a kisvárosi idill és a sötét bűnügyek között, mély pszichológiai karakterábrázolásokkal. Emellett televíziós producerként és üzletasszonyként is tevékenykedik. Camilla Läckberg a kortárs skandináv krimi műfajának egyik legjelentősebb alakja.

Vélemények