Nincs engedélyezve a javascript.
A szekta

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 391 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mina Dabiri nyomozónak és csapatának ugyancsak meggyűlik a baja egy eltűnt kisfiú ügyének kivizsgálásával. Arra egykettőre rájönnek, hogy az eset hasonlít egy korábbi emberrablásra, amelynek nem lett jó vége, ám a nyomozás ezen a ponton megfeneklik.
Leírás
Raktári kód:
220277
EAN:
9789636144418
Megjelenés:
2024.04.15.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
464
Nyelv:
magyar
Mina Dabiri nyomozónak és csapatának ugyancsak meggyűlik a baja egy eltűnt kisfiú ügyének kivizsgálásával. Arra egykettőre rájönnek, hogy az eset hasonlít egy korábbi emberrablásra, amelynek nem lett jó vége, ám a nyomozás ezen a ponton megfeneklik. Ráadásul minden jel arra mutat, hogy a bűntények sora folytatódni fog, és egyetlen gyerek sincs biztonságban Stockholmban.

Mina végső elkeseredésében a mentalista Vincent Walderhez fordul, aki az emberi psziché avatott szakértőjeként már a segítségükre volt korábban egy nyomozásban. Akkor közel kerültek egymáshoz, de két éve nem beszéltek. A csoportban nem mindenki nézi jó szemmel Vincent visszatérését, mert kételkednek benne, hogy ezúttal hasznát veszik-e. Csakhogy nincs vesztegetni való idejük, mert az óra ketyeg, és a legvédtelenebbek vannak veszélyben.

Mina & Vincent 2. esete
A szerzőről
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, 1974-ben született a svédországi Fjällbackában, az egyik legismertebb kortárs krimiíró. Gazdasági végzettséget szerzett, mielőtt teljes egészében az írásnak szentelte volna életét. Első regénye, a "Jéghercegnő" 2003-ban jelent meg, és hatalmas sikert aratott, megalapozva ezzel a Fjällbacka-sorozatot. Läckberg műveit világszerte milliók olvassák, könyvei több mint 60 nyelvre lettek lefordítva. Írásai jellemzően egyensúlyoznak a kisvárosi idill és a sötét bűnügyek között, mély pszichológiai karakterábrázolásokkal. Emellett televíziós producerként és üzletasszonyként is tevékenykedik. Camilla Läckberg a kortárs skandináv krimi műfajának egyik legjelentősebb alakja.

Vélemények