Nincs engedélyezve a javascript.
Az Ember szenvedése / A teremtés útján

Az Ember szenvedése / A teremtés útján
Földi Péter és Makoldi Sándor képi világának értelmezése

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 241 Ft
Borító ár:
2 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 241 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Minden nevesített vagy névtelem alkotásnak, bármilyen műfajban, valóban a híd szerepét kell betöltenie, ahol a híd egyik pillére az ihletett alkotó – aki „lélektől lélekig” ható vagy éppen szellemiséget pallérozó képességekkel rendelkezik –, a másik pillére az érzékeny és fogékony, kerek-egész lelkiséggel és tapasztalatokkal rendelkező, gondolkodni is képes egyén.
Leírás
Raktári kód:
202575
ISBN:
9786156283870
EAN:
9786156283870
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
104
Nyelv:
magyar

Minden nevesített vagy névtelem alkotásnak, bármilyen műfajban, valóban a híd szerepét kell betöltenie, ahol a híd egyik pillére az ihletett alkotó – aki „lélektől lélekig” ható vagy éppen szellemiséget pallérozó képességekkel rendelkezik –, a másik pillére az érzékeny és fogékony, kerek-egész lelkiséggel és tapasztalatokkal rendelkező, gondolkodni is képes egyén. Ha az egyénnek, egy közösségnek vagy egy nemzetnek van gazdag szellemi és tárgyi hagyománya, öröksége, ez által egy látható, hallható, tapintható összképe, akkor az a közösség a valakik által elkészített dolgokat érti, magáénak vallja, legyen az úgynevezett „magas-művészetben” vagy népművészetben megjelenített.


A két kortárs festőgéniusz, Földi Péter és Makoldi Sándor egy kötetben való szerepeltetését az egymás iránti barátság és tisztelet is indokolttá teszi. Jelen kötet pedig az érdeklődők számára megközelítési fogódzókat ad a nem mindennapi képi megfogalmazások olvasatához.

Vélemények