Nincs engedélyezve a javascript.
Az agresszió, mint esély

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 793 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az agressziót ma automatikusan az erőszakkal azonosítjuk. Minél jobban törekszünk azonban elkerülésére, annál fájdalmasabban tör be életünkbe.
Leírás
Raktári kód:
218500
EAN:
9789632916453
Megjelenés:
2023.11.22.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
165 x 237 x 10
Nyelv:
magyar
Az agressziót ma automatikusan az erőszakkal azonosítjuk. Minél jobban törekszünk azonban elkerülésére, annál fájdalmasabban tör be életünkbe. Dinamikus ereje az erőszak megoldatlan síkjára süllyed a családban, a tömegben, a háborúkban, a terrorizmusban és megbetegít. Árnyoldala egyaránt megjelenik a világpolitikában és az emberi testben. Az olyan autoagressziós betegségek, mint az allergia vagy a reuma a külvilág polgárháborúihoz hasonlíthatók, míg a rákos sejtek szabályosan terrorizálják a szöveteket.
Immunrendszerünk a példa arra, hogy az élet nem lehetséges agresszió nélkül. A testnek hadat kell viselnie, energetikailag védelmeznie kell magát egészsége érdekében. Ruediger Dahlke három nagy témakör: a fertőzéses megbetegedések, az allergia és az autoagressziós betegségek vizsgálatán keresztül mutatja be az agresszió őselvének működését. Elmagyarázza az agresszió "klasszikus" kórképeit - a bakteriális, gombás és vírusos fertőzéseket -, az agressziós betegségek "modern" fokozatait: az autoimmun problémákat, a krónikus fájdalmakat és az elfojtott vagy rosszul megélt agresszió olyan tünetegyütteseit, mint például a gyermeki hiperaktivitás.
A szerzőről
Ruediger Dahlke
Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke orvos és pszichoterapeuta, természetgyógyász és ismert író.

Orvosi diplomáját 1978-ban szerezte a müncheni Lajos–Miksa Egyetemen. 1979 óta praktizál orvosként. Számos területen továbbképezte magát, mint a homeopátia, a pszichoszomatika, légzésterápia, méregtelenítő terápiák valamint az ezotéria.

Az ezotéria és az alternatív gyógymódok területén számos könyvet írt többek között az egészséges táplálkozás, meditáció és böjt témákban.

Dahlke könyveiben szorgalmazza az egyéni életfeladatok és ezekhez kapcsolódó fejlődési út keresését, valamint a test és a lélek egészségének fontosságát.

Könyvei már több millió német ajkú követőre találtak és így a holisztikus orvosi felfogás népszerű terjesztője.

Vélemények