Nincs engedélyezve a javascript.
Miért maradsz mégis benne?

Miért maradsz mégis benne?
A nárcisztikus kapcsolatokból van kiút

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 324 Ft
Borító ár:
5 690 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 121 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

NEM VAGY EGYEDÜL! A MÉRGEZŐ KAPCSOLATOKBÓL VAN KIÚT!
Leírás
Raktári kód:
221676
EAN:
9789635075997
Megjelenés:
2024.05.22.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
218
Méret [mm]:
135 x 205 x 40
Nyelv:
magyar
NEM VAGY EGYEDÜL!
A MÉRGEZŐ KAPCSOLATOKBÓL VAN KIÚT!

Nem kell éveket elvesztegetned az életedből egy nárcisztikus fogságában. Felismerheted a figyelmeztető jeleket, amelyek egy egészségtelen kapcsolatról árulkodnak. Akár kilépsz a kapcsolatodból, akár benne maradsz, a gyógyulás és a szabadság igenis jár neked!

Ha egy ártó kapcsolatban élsz, amelyből nem tudsz kitörni, ha már szeretnél felépülni a kilábalásból, vagy ha szeretnél többet megtudni a nárcisztikus személyiségzavarról, a kényszeres hazudozásról, az önszeretet és a megbocsátás erejéről, Stephanie Quayle és Dr. W. Keith Campbell könyvében megtalálod a válaszokat.

Amikor Stephanie elveszítette a párját egy repülőgép-szerencsétlenségben, leterítette a heves gyász és a mély fájdalom. Majd szép lassan minden hűtlenségre és átverésre fény derült, így szembe kellett néznie mindazzal, amit régóta sejtett. A hirtelen halálesettel véget ért toxikus kapcsolata után egyik mérgező kapcsolatból a másikba cseppent, ahol egyik csaló érte a másikat. Könyvében az ezekből a kapcsolatokból kivezető veszteségekkel és mérhetetlen önmunkával teli újjászületését meséli el, és legfőbb célja, hogy segítséget és reményt nyújtson, és arra emlékeztessen, hogy: Nem vagy egyedül. Itt vagyunk egymásnak!

Ezen az utazáson végigkísér bennünket Dr. W. Keith Campbell pszichológus, akinek szakértői tanácsaival és gondolatébresztő meglátásaival átszőtt kommentárjait olvasva megtudhatod, hogyan lebbentheted fel a fátylat egy mérgező kapcsolatról, miként szabadulj meg tőle, és hogyan indulj el a gyógyulás útján.

Bátorság és önismeret szükséges ahhoz, hogy szembenézz az igazsággal, és kilépj egy toxikus kapcsolatból. A gyógyulás útja azonban előtted áll, segítséggel és szeretettel te is a kezedbe veheted életed irányítását!
Vélemények