Nincs engedélyezve a javascript.
Camelia

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 430 Ft
Borító ár:
2 700 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 430 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

CAMELIA – REJTÉLY FRASELLYBEN (romantikus regény) Szerelem és rejtély a bájos, napsütéses angol vidéken, ahol nem illik kérdezni, hacsak nem a citromfelfújt receptjéről van szó… 1870, Dorset grófság. A tizenhat éves Camelia Woods egy kis faluban él nevelőszülőknél, gyenge egészsége miatt a világtól szinte elzártan.
Leírás
Raktári kód:
204265
ISBN:
9786158060059
EAN:
9786158060059
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
258
Nyelv:
magyar

CAMELIA – REJTÉLY FRASELLYBEN (romantikus regény) Szerelem és rejtély a bájos, napsütéses angol vidéken, ahol nem illik kérdezni, hacsak nem a citromfelfújt receptjéről van szó… 1870, Dorset grófság. A tizenhat éves Camelia Woods egy kis faluban él nevelőszülőknél, gyenge egészsége miatt a világtól szinte elzártan. Kétségbeesetten kutat testvére után, akinek csak a keresztnevét ismeri, a felbukkanó apró nyomok azonban – úgy tűnik – tévútra vezetnek, miközben már abban sem lehet biztos, hogy őt magát hogy hívják valójában.Előkerül egy lezárt ládika ismeretlen monogrammal, felbukkan néhány londoni látogató, egy kalandornő meg egy áskálódó rokon – mígnem egy sikertelen szökési kísérletet követően, egy haláleset kapcsán rá nem lel eredeti származásának féltve őrzött titkára. Az élete azonban ezzel nem válik könnyebbé: egyedül kell helytállnia, amikor nevelőanyja agyvérzést kap, nevelőapja pedig alkoholistává válik – sőt, a titokzatos kincsesdoboznak is nyoma vész rejtélyes körülmények között. De Camelia nem az a fajta, aki meghátrál, ha szembe találja magát egy talánnyal.


Megtalálhat-e mindent: családot, szerelmet és boldogságot a múlt és a jelen kísértőinek, igazi és hamis barátoknak az árnyékában? A Camelia a Gwendolyn – Manor House titka testvérregénye.

Vélemények