Nincs engedélyezve a javascript.
A titokzatos Lord K

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.14.
Borító ár:
5 980 Ft
Bevezető ár:
4 545 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ki lehet vajon a rejtélyes "Lord K."? Egy névtelen szerző botrányos könyve tartja lázban egész Londont, és mindenki meg van győződve arról, hogy a titokzatos "Lord K." valójában nem más, mint a köztiszteletnek örvendő gróf Knightly. Vagy talán csak Miss Regina Leyland akar bosszút állni rajta, akinek majd megszakadt a szíve, amikor a férfi faképnél hagyta az oltár előtt?
Leírás
Raktári kód:
221834
EAN:
9789635408658
Várható megjelenés:
2024.06.14.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
124 x 177 x 25
Nyelv:
magyar
Ki lehet vajon a rejtélyes "Lord K."?
Egy névtelen szerző botrányos könyve tartja lázban egész Londont, és mindenki meg van győződve arról, hogy a titokzatos "Lord K." valójában nem más, mint a köztiszteletnek örvendő gróf Knightly. Vagy talán csak Miss Regina Leyland akar bosszút állni rajta, akinek majd megszakadt a szíve, amikor a férfi faképnél hagyta az oltár előtt?
A pletykák tárgyává váló Knightly szembeszáll a hölggyel, akit a lejáratásával gyanúsít, de nemsokára rá kell jönnie: Regina már nem az a naiv, ártatlan lányka, akit annak idején kénytelen volt elhagyni, hanem erős és független nő. Egy idő után kibékülést kell színlelniük, hogy megmentsék a jó hírüket és egyúttal lerázzák az üldözőiket. Ám a hamis barátság hirtelen szenvedélybe csap át, és amikor kiderül az igazság, szembe kell nézniük a tetteik következményeivel, ha valaha is ki akarják érdemelni a boldogságot...
Vélemények