Nincs engedélyezve a javascript.
Öltönyös rocksztár

Öltönyös rocksztár

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.13.
Borító ár:
4 499 Ft
Bevezető ár:
3 419 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Eden édesanyja halála után új életet akar kezdeni. Annak érdekében, hogy lezárhassa a múltat, teljesíti anyja utolsó kívánságát és felkeresi sosem látott ikertestvérét, a OneDevil rockbanda gitárosát.
Leírás
Raktári kód:
221444
EAN:
9786156624567
Várható megjelenés:
2024.06.13.
Kötésmód:
puhatáblás
Méret [mm]:
130 x 197 x 30
Nyelv:
magyar
Eden édesanyja halála után új életet akar kezdeni. Annak érdekében, hogy lezárhassa a múltat, teljesíti anyja utolsó kívánságát és felkeresi sosem látott ikertestvérét, a OneDevil rockbanda gitárosát. Egy dologra azonban nem számít: a hirtelen fellángoló vonzalomra közte és a banda frontembere, Cam között. Vajon képes lesz hinni a szerelemben és megbízni a hírhedten nőcsábász rocksztárban?

"Elképesztő ez a férfi! Nem ismeri a nemet! Miért is ismerné, hisz egy vonzó rocksztár, akinek mindig is a lábai előtt hevertek a nők..."

Cam eddig minden nőt megkapott, akire vágyott, de mikor Eden feltűnik a láthatáron, egészen másfajta érzelmek kezdik hatalmukba keríteni és nagy döbbenetére falakba ütközik. Mindenáron meg akarja nyerni a lányt magának. Azt viszont nem tudja, hogy Eden sötét titkokat rejteget. Vajon sikerül elnyernie a zárkózott lány szívét?

"Elképesztő ez a nő! Azt sem tudja, ki vagyok. Eszem megáll! Lazán elutasít. Mi ez, ha nem kihívás? Nem tudja, hogy esélye sincs ellenem?!"
Vélemények