Nincs engedélyezve a javascript.
Ikeranya

Ikeranya
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
2 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 374 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mit jelent életet adni, és mit jelent a világra jönni? Kiss Noémi különleges könyve magzatpróza. Az elbeszélések, monológok, jegyzetek és töprengések ritmikus sorozata a szülés-születés folyamatát járja végig a mesterséges megtermékenyítéstől a vajúdáson át az első születésnapig. Hol az anya, hol az ikerpár szemszögéből bontakoznak ki a szuggesztív történetek.
Leírás
Raktári kód:
224574
ISBN:
9789631444254
EAN:
9789631444254
Gyártó kód:
36963
Megjelenés:
2024.
Oldalszám:
112
Nyelv:
magyar
Mit jelent életet adni, és mit jelent a világra jönni? Kiss Noémi különleges könyve magzatpróza. Az elbeszélések, monológok, jegyzetek és töprengések ritmikus sorozata a szülés-születés folyamatát járja végig a mesterséges megtermékenyítéstől a vajúdáson át az első születésnapig. Hol az anya, hol az ikerpár szemszögéből bontakoznak ki a szuggesztív történetek. A könyv egyszerre számol be a szülés élettani valóságáról és spirituális csodájáról, az anyaszült meztelenség állapotáról és a világba érkezés számtalan kalandjáról. A várakozás és a kiszolgáltatottság stációit ugyanúgy megismerhetjük belőle, mint a közösnyelv-keresés keserves-gyönyörűséges pillanatait. Az én és a te mellett kozmikus-banális módon megszületik a mi.Felszabadító olvasmány, amely a terhesség és a gyermeknevelés megannyi tabujával foglalkozik.
A szerzőről
Kiss Noémi
Kiss Noémi

Gödöllőn született 1974-ben, először úszott, majd vízilabdázott, közben pedig megtanult fogalmazni.

Ha nem ír, akkor rengeteget olvas, annyit, hogy néha már karikás tőle a szeme. Még ma is szorgalmasan sportol, az anyukája a tornatanára, akihez hetente jár edzeni.

Élete nagy részét különféle városokban töltötte, kollégiumokban, albérletekben, idegenek lakásán. Budapesten végezte az iskoláit, Miskolcra, majd Konstanzba járt egyetemre. Kalandos évek voltak, amiket elengedhetetlennek tart az íráshoz, akárcsak a sok utazást.

Elbeszéléseiben városok és kissé különc figurák szerepelnek, kietlen tájak, és ismeretlen kelet-európai helyek tűnnek fel, olyanok, amelyeket látott és megismerhetett, és olyanok is, amelyeket csak elképzel, de sosem fog látni, mégis valahogy hihetőnek tűnnek.

Szereti az extrém kalandokat és az érzelmi kihívásokat, érdekes, épp ezeket az elbeszélői is kedvelik. Szívesen fürkészi mások furcsaságait, persze csak azért, hogy legyen miről írnia. 

Vélemények