Nincs engedélyezve a javascript.
Hologram

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.08.05.
Borító ár:
1 999 Ft
Bevezető ár:
1 519 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Szerelem? Olyan nekem ő mint egy hologram, egy délibáb egy meleg nyári napon. Amikor egy fáradt délutánon megpillantom. A férfit, aki kérve, kéretlenül megérintette a szívem. Olyan valósághű volt, mégis elérhetetlen. Tudtam mindig, hogy közelkerülni hozzá képtelen leszek, mégis megpróbáltam.
Leírás
Raktári kód:
222289
EAN:
9789635745043
Várható megjelenés:
2024.08.05.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
40
Méret [mm]:
125 x 195 x 4
Nyelv:
magyar
Szerelem? Olyan nekem ő mint egy hologram, egy délibáb egy meleg nyári napon. Amikor egy fáradt délutánon megpillantom. A férfit, aki kérve, kéretlenül megérintette a szívem. Olyan valósághű volt, mégis elérhetetlen. Tudtam mindig, hogy közelkerülni hozzá képtelen leszek, mégis megpróbáltam. Életem legszebb, s legrövidebb boldog időszaka volt. Mielőtt észbe kaptam volna, menthetetlenül belészerettem. Az irányítást végül nem tudtam kontroll alatt tartani. Megmártóztam az ártatlan, s törékeny érzéseimben. S felocsúdván elvesztettem önmagam, s kis világodban kerestem a kiutat.

Egy érzés, mely melegséggel tölt el. Annyi magyarázat van erre az állapotra, mégsem lehet ész érvekkel leírni. Se az idejét, se a helyét nem tudhatjuk mikor történik meg ez csoda. Csak a fizikai, kémia jeleket tudjuk elemezni. A szívverés felgyorsul, remeg kezünk, lábunk, hangunk. Egyszeriben nem férünk a bőrönkbe. Boldogok vagyunk, csupán egy ember jelenlététől. S a szem, mely minden kis titkunk elárulja, a lelkünk legmélyebb szegletét.
Az a szívszorító érzés, mikor sebezhető érzéseink nem kerülnek viszonzásra. Roskadunk a magányban, s keressük a válaszokat. Kutatjuk a hibákat magunkban, s érző szívünket kezdjük okolni. Majd reménykedünk a végsőkig, hogy immár feledésbe merülünk.
Vélemények