Nincs engedélyezve a javascript.
Az analóg ember

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 032 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Az anyák, ha meglátták, a legmelegebb tavaszi időben is összébb húzták gyerekeik mellkasán a kardigánt, a nénik gyomra pedig, mint egy kutya, megmordult közeledtére. Aztán eltuűnt, azt mondták, szerelmes lett.” Ciklikus novellafüzér. Különféle világok közt tébláboló fiatalember, hosszú, fekete kabátban, aki nagyon író akar lenni… Hagyjuk!
Leírás
Raktári kód:
219185
EAN:
9786156400154
Megjelenés:
2024.01.30.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
128
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
130
„Az anyák, ha meglátták, a legmelegebb tavaszi időben is összébb húzták gyerekeik mellkasán a kardigánt, a nénik gyomra pedig, mint egy kutya, megmordult közeledtére. Aztán eltuűnt, azt mondták, szerelmes lett.” Ciklikus novellafüzér. Különféle világok közt tébláboló fiatalember, hosszú, fekete kabátban, aki nagyon író akar lenni… Hagyjuk! Ez Esti Kornél.
De nem hagyjuk, mert Fekete Izsákot nem ismerjük. És ezt a semmilyen fogódzót nem kínáló, valószerűtlenné pusztult, előbb fekete-fehérré, majd színtelenné kopott kispolgári világot sem, ahol Fehér Enikő történetei játszódnak. Ahonnan Izsák elrugaszkodna, ha lenne bármi, ahová a sarkát tehetné… de nincsen. Csak egy hosszú, fekete kabát és egy ablaktalan szoba. És a Fekete Izsák név – „de a név is csak arra való, hogy elhitesse az emberrel, hogy létezik”. Ebben a világban bármi megtörténhet. Még a jövő is, ami azelőtt megszakadt, hogy elkezdődhetett volna. Fehér Enikő fantasztikus nyelvi leleménnyel megkomponált, abszurdba hajló, Kafkát, Tart és Krasznahorkait egyszerre idéző elbeszélései lét és nemlét peremén játszódnak, és megrendítő hatást tesznek az olvasóra.


Bánki Éva
Vélemények