Nincs engedélyezve a javascript.
A Douglas-nővérek 2. - Az illatok édenkertje

A Douglas-nővérek 2. - Az illatok édenkertje

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 491 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 491 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A parfüméria 2. Családregény a Douglas parfümérialánc történetéről Spiegel-bestseller A céget mindenki ismeri, de a történetét szinte senki.
Leírás
Raktári kód:
208092
EAN:
9786156414403
Megjelenés:
2022.12.02.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
480
Nyelv:
magyar
A parfüméria 2. Családregény a Douglas parfümérialánc történetéről Spiegel-bestseller
A céget mindenki ismeri, de a történetét szinte senki. Hogyan élte át az illatszerbolt a dübörgő 1920-as éveket Hamburg, 1920: Tíz éve megnyílt a Douglas-nővérek parfümériája, ami a legjobb alkalom az ünneplésre!
A „Douglas-nővérek”, vagyis Marie és Anna Carstens nemzetközi kapcsolatokat akarnak kiépíteni, ezért a napi üzletvezetéssel járó teendőket átadják keresztlányaiknak, Hertha és Lucie Hardersnek. De Hertha és Lucie nehézségekkel szembesülnek: Németország gazdaságát megterheli az első világháború utáni jóvátételi kötelezettség, és az infláció miatt egyre kevesebb a vásárló.
Lucie új üzleti ötleteket keres Berlinben és New Yorkban, és a „dübörgő 1920-as évek” koncepciójában, valamint a szokatlan illatkompozíciókban talál inspirációra – de nem utolsósorban a szerelem is rátalál Lucie-ra.
„Időutazás a Hanza-város múltjába – részletes, szeretetteljes regény.”
– Gong
A Charlotte Jacobi álnév az Eva-Maria Bast – Jorn Precht szerzőpárost fedi, amellyel már több Spiegel-bestsellert megjelentettek. Eva-Maria Bast újságíró, több tényirodalmi kötet, thriller és más regény szerzője. Egyebek mellett a Konrad Adenauer Alapítvány történelmi újságírás díjában részesült. Lakóhelye a Constance-i tó, illetve Würzburg. Jorn Precht a Stuttgart Media University oktatója, mozi- és tévéprodukciók többszörösen díjazott forgatókönyvírója. Történelmi regények és tényirodalmi művek szerzője, 2018-ban Bronze Homer irodalmi díjat kapott.
Vélemények