Nincs engedélyezve a javascript.
Howards End - Szellem a házban

Howards End - Szellem a házban

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 391 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Három egymástól nagyon eltérő társadalmi réteg találkozása a századforduló Angliájában nem egy könnyű sakkjátszma az élet tábláján.
Leírás
Raktári kód:
221372
EAN:
9789635843213
Megjelenés:
2024.05.07.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
488
Méret [mm]:
129 x 197
Nyelv:
magyar
Három egymástól nagyon eltérő társadalmi réteg találkozása a századforduló Angliájában nem egy könnyű sakkjátszma az élet tábláján. Egy ódon angol kúria repkénnyel befutott falai között különös események zajlanak. A zavartalannak tűnő nyugalom csak látszólagos. Három család sorsa fonódik össze kuszán, kibogozhatatlanul. Szerelem, csalódás, hiú vágyak és hazug remények kötik őket össze eltéphetetlenül.

A magukat arisztokratának valló, viktoriánus, kapitalista Wilcox család, akiknek a pénz a mindenük, a felvilágosult, humanista, emancipált Schlegelek és a megélhetésért küzdő Bast család harca jelenik meg kíméletlenül. Leonard Bast, Helen Schlegel védőszárnyai alá került fiatal hivatalnok, a kisember, aki a kultúra világába vágyakozik, de akit a wilcoxi könyörtelenség és a schlegeli könyörület egymással versengve tesz tönkre.

A történet középpontjában pedig ott áll szimbólumként a vidéki ház, Howards End. Itt kezdődik a cselekmény, és itt is ér véget, a szálak pedig itt forrnak össze végleg.
Vélemények