Nincs engedélyezve a javascript.
Kovácsné kivan

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.08.30.
Borító ár:
5 990 Ft
Bevezető ár:
4 552 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A családi lét örömei ÉS szívása egy regényben! A Kovácsné kivan Rácz Zsuzsa Állítsátok meg Terézanyut! című regényének folytatása, amely 20 éve a szinglik „bibliájaként” híresült el. Az író 2002-ben hívta életre a botrányosan szabad lelkű Kéki Kata karakterét, aki elszántan keresi a helyét a világban, társát az életben.
Leírás
Raktári kód:
227691
EAN:
9789638991119
Várható megjelenés:
2024.08.30.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
472
Nyelv:
magyar
A családi lét örömei ÉS szívása egy regényben!
A Kovácsné kivan Rácz Zsuzsa Állítsátok meg Terézanyut! című regényének folytatása, amely 20 éve a szinglik „bibliájaként” híresült el. Az író 2002-ben hívta életre a botrányosan szabad lelkű Kéki Kata karakterét, aki elszántan keresi a helyét a világban, társát az életben. Humorával és éleslátásával olvasók százezreit nyűgözte le: vajon csak az a rendes nő, akinek fix állása és fix férje van, gyereket szül, egy életre elköteleződik?! Az Állítsátok meg Terézanyut! 150 ezer példányban kelt el, és mozifilm készült belőle.
A vagány szingli most visszatér! Kovácsnévá lényegül át, Terézanyu anyává válik.Férjhez megy, gyereket szül, és rendes nő lesz. Vagy valami más? Anyaoroszlán vagy házisárkány, kialvatlan, zsémbes feleség? Aki képtelen összeegyeztetni szeretett munkáját a családanyasággal?! Miközben mindenki azt akarja hallani tőle, mennyire boldog, ő úgy érzi, láthatatlan lett: eltűnt a kisgyerekes lét altatás-szoptatás-házi/munka Bermuda-háromszögében.

Ajánlók:
“Tilla hihetetlenül rendes, mindenben segített a fiank körül. Mégis 10 évünkbe és három gyerekbe tellett, mire leesett: egy apának nem segítenie kell. Együtt vállaltuk, együtt csináljuk! Erről szól a Kovácsné, sírva röhögsz - magadon is!”

Korpás Krisztina - Till Attila házaspár

Ennél élesebb, szókimondóbb és szórakoztatóbb könyvet rég olvastam. Nem ismerem az írónő írásait, ez az első találkozásom vele, ennek ellenére úgy érzem, hogy ez egy zseniális könyv lett.
Terézanyu anyává válása egy rendkívül szórakoztató út, ugyanakkor mélyen megható és elgondolkodtató.
könyvmoly.com

Olvasók:
Soha… de tényleg soha, nem veszek úgy könyvet, hogy besétálok a könyvesboltba, és borító alapján választok valamit. Most ez történt… Azt hiszem, ilyen pozitív csalódás könyv kapcsán még nem is ért.
Minden egyes nőnek, anyának, mamának, dédinek, de apának is kötelező olvasmány lehetne.
Életemben ennyit nem nevettem és sírtam egyszerre.
Andrejcsik Domi

Ezt receptre kellene felírni minden kismamának, feleségnek! Imádtam, sosem nevettem még
ennyit egy könyvön.
Márton Csilla

Második, javított, szerzoi kiadás
Vélemények