Nincs engedélyezve a javascript.
Hívnak a kürtök!

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Borító ár:
4 390 Ft
Bevezető ár:
3 336 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Aki a kalandokat kedveli, az már tíz éves kortól belefeledkezhet a könyvbe, de akár egy nagyszülő is szívesen olvassa, hiszen kalandok egy veszélyes korban ezrével érhetik az embert. A főhősért való izgulás közben az olvasó megismerheti az akkori életet, a ruházatot, a játékokat, a sátrakat és a fejedelmi palotát egyaránt.
Leírás
Raktári kód:
221903
EAN:
9786069716335
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
311
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
504
Aki a kalandokat kedveli, az már tíz éves kortól belefeledkezhet a könyvbe, de akár egy nagyszülő is szívesen olvassa, hiszen kalandok egy veszélyes korban ezrével érhetik az embert. A főhősért való izgulás közben az olvasó megismerheti az akkori életet, a ruházatot, a játékokat, a sátrakat és a fejedelmi palotát egyaránt. A szerző lentről, az egyszerű emberek szemszögéből mutatja be az eseményeket, ahogyan azt két akkori, frissen felövezett, azaz vitézzé vált legény átélhette.

Az egyik legény Koppány vezér udvarába kerül, a másik pedig Géza fejedelemhez indul, de már érkezésekor az ifjú Vajk, a későbbi fejedelem, majd István néven az első király szolgálatába kerül. De hogy Vajkból fejedelem, majd király lehessen, az nem csupán a korszakformáló nagy jellemeknek, a fejedelmeknek, hercegeknek, nemeseknek és hadvezéreknek köszönhető, hanem az egyszerű emberek ezreinek és tízezreinek is, akik készek voltak harcolni és akár életüket áldozni. A közös ügyért, hogy megszülessen Magyarország!
Vélemények