Nincs engedélyezve a javascript.
Colton

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 669 Ft
Borító ár:
6 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 669 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mit ér a bosszú, ha nem tesz boldoggá minket? Colton Moran neve ismeretlen volt a maffia világában, hiszen az apja igyekzett titokban tartani a kilétét.
Leírás
Raktári kód:
220024
EAN:
9789635706860
Megjelenés:
2024.04.24.
Kötésmód:
puha kötés
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar
Mit ér a bosszú, ha nem tesz boldoggá minket?
Colton Moran neve ismeretlen volt a maffia világában, hiszen az apja igyekzett titokban tartani a kilétét. Dario Moran ugyanis nem akarta, hogy fia a helyére lépjen és Miami ura legyen. Hétköznapi életet szánt neki. Ám egy tragédia mindent megváltoztatott...

Colton irányítása alá vonta a város bűnszervezetét, azonban közben számos akadályba ütközött. Bosszúra szomjazott, de nem hagyhatta, hogy ez az érzés eluralkodjon rajta, és mindent romba döntsön. Az utcákat elárasztották a detroitiak, akik ellen fel kellett venni a harcot, olyan emberek oldalán, akiket eddig megvetett.

Amikor belépett az életébe Alana, úgy érezte, vele kiutat találhat a sötétségből. A nőnek azonban egészen más tervei voltak. A megfejthetetlennek tűnő titkok és kegyetlenkedés mögött mindenáron a felszínre akart törni valami, ami több kettőjüknél. És ez az érzés helyet követelt magának a szívükben.
Miután minden álarc lehullott, és szemtől-szemben álltak egymással, kezdetét vette a valódi harc. Mert meg kellett küzdeniük egymással - és egymásért.

K. M. Holmes regénye bemutatja, hogy az ember a haragtól vakmerővé válik, ostoba dolgokba hajszolja magát, csakhogy mindig későn bánja meg a tetteit. A kérdés már csak az: Van visszaút?

"Szétzilált mindent, sebeket okozott és közben gyógyított is." - Bookish Moments Blog
Vélemények