Nincs engedélyezve a javascript.
Fogadni merek rád

Fogadni merek rád

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.10.
Borító ár:
5 800 Ft
Bevezető ár:
4 408 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Amikor a tizenhét éves Bailey munkát vállal a szállodai akvaparkban, nem igazán örül, hogy egy régi ismerősével kell együtt dolgoznia. Bailey egy évvel ezelőtt ismerkedett meg Charlie-val az Omahába tartó hosszú repülőúton, ahová a szülei válása után költözött.
Leírás
Raktári kód:
222479
EAN:
9789636363567
Várható megjelenés:
2024.09.10.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
130 x 205
Nyelv:
magyar
Amikor a tizenhét éves Bailey munkát vállal a szállodai akvaparkban, nem igazán örül, hogy egy régi ismerősével kell együtt dolgoznia. Bailey egy évvel ezelőtt ismerkedett meg Charlie-val az Omahába tartó hosszú repülőúton, ahová a szülei válása után költözött. Charlie fanyar humora sehogy sem passzolt Bailey jókislányos visszafogottságához, és a fiú folyamatos kommentárjaitól Bailey igencsak feszült lett.
Bailey és Charlie még mindig teljesen különböznek, de Bailey-t már nem idegesíti Charlie, sőt egyre jobban várja, hogy együtt lógjanak, és kibeszéljék az akvapark vendégeit és munkatársait – különösen azt a két embert, akik megállás nélkül flörtölnek egymással. Bailey és Charlie fogadást kötnek, vajon összejön-e a kedves páros. Charlie szerint ellenkező neműek között nem létezik barátság, Bailey viszont mindenáron be akarja bizonyítani, hogy téved.
Bailey és Charlie szemmel tartja mások szerelmi életét, de közben Charlie azon fáradozik, hogy elnyomja a Bailey iránt érzett, egyre erősödő érzéseit. Fél attól, hogy ha lelepleződik, elveszíti a lányt. Charlie-nak van egy titka, amely érinti Bailey-t és egy másik fogadást is. Vajon ők ketten összejönnek, vagy Charlie titka már azelőtt tönkretett mindent, mielőtt elkezdhették volna?

Lynn Painter legújabb romantikus vígjátéka A csaj nem jár egyedül és a 10 dolog, amit utálok benned című filmek stílusában követi végig egy tinilányt kalandjait, aki akaratlanul is egy fogadás kellős közepén találja magát.
Vélemények