Nincs engedélyezve a javascript.
Elvarratlan szálak (bővített újrakiadás)

Elvarratlan szálak (bővített újrakiadás)

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.08.12.
Borító ár:
6 499 Ft
Bevezető ár:
4 939 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A vér nem válik vízzé!
Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődik. Az anyja halála után az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje fogadja magához. Bár szerető családban nő fel, mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik.
Leírás
Raktári kód:
222273
EAN:
9789635709823
Várható megjelenés:
2024.08.12.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
512
Nyelv:
magyar
A vér nem válik vízzé!

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődik. Az anyja halála után az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje fogadja magához. Bár szerető családban nő fel, mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A származását övező rejtélyek nem hagyják nyugodni…

Visszatér Rómába, ahol baleseti sebészként helyezkedik el. Itt nem csak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de a kórház falai közt a szerelem is rátalál.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, aki csakis a munkájának él. Ám ez hamar megváltozik, amint feltűnik új felettese, Aiden. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi a nőt. Ám szenvedélyes kapcsolatukat beárnyékolja a maffia jelenléte. Mindent áthat a megfélemlítés, a zsarolás és a korrupció. Vajon létezik boldogság az eltitkolt múlt árnyékában?

Anne L. Green romantikus bestsellere megújult, éldekorált külsővel és átdolgozott tartalommal repíti az olvasókat a Cross család izgalommal teli világába.

„Anne L. Green egy újabb zseniális művet adott ki a keze közül.” – Kitablar blog
A szerzőről
Anne L. Green
Anne L. Green
Líbor Erzsébet, írói álnevén Anne L. Green, könyveiben több műfaj szálai keverednek a romantikának, a drámaiságnak és az izgalmas fordulatoknak hála.
Az írónő nem egyszerűen magukért a történetekért ír, hanem mindazért, ami egy-egy cselekmény kibontása mögött húzódik: fontos neki, hogy megmutassa, hogyan történik a történetátadás, hogyan íródnak a szövegek, hogyan és mi módon jelennek meg az érzelmek a folyamat során.
Ismert művei: Eltitkolt múlt (2016), Ördögi kísértés (2018), Csábító-sorozat, Bűnös viszony-sorozat, Hatalom, mámor, Toszkána-sorozat
Vélemények