Nincs engedélyezve a javascript.
Nico – Az éjszaka hangja

Nico – Az éjszaka hangja

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.10.30.
Borító ár:
5 800 Ft
Bevezető ár:
4 408 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Christa Päffgen más, mint a többiek – a magas, hallgatag és gyönyörű lány Németország első szupermodellje lesz. Hamarosan azonban nem elégszik meg ennyivel, Párizsba megy, és Nicónak hívatja magát. New Yorkban Andy Warhol benne találja meg a múzsáját, és a The Velvet Underground titokzatos énekesnőjeként korának ikonikus alakjává válik.
Leírás
Raktári kód:
222107
EAN:
9789636364656
Várható megjelenés:
2024.10.30.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
130 x 205
Nyelv:
magyar
Christa Päffgen más, mint a többiek – a magas, hallgatag és gyönyörű lány Németország első szupermodellje lesz. Hamarosan azonban nem elégszik meg ennyivel, Párizsba megy, és Nicónak hívatja magát. New Yorkban Andy Warhol benne találja meg a múzsáját, és a The Velvet Underground titokzatos énekesnőjeként korának ikonikus alakjává válik. Folyamatosan keresi szépségének esszenciáját, zenészként igazi hangját. Aztán találkozik Jim Morrisonnal, a The Doors énekesével. A találkozás mindent megváltoztat…

Mari Roth izgalmas regényt írt egy korát megelőző énekesnőről, aki önmagát keresi a hatvanas évek forgatagában – útján pedig olyan zenei nagyságok kísérik, mint Leonard Cohen, Bob Dylan vagy Lou Reed.
Vélemények