Nincs engedélyezve a javascript.
Alkímia

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.25.
Borító ár:
5 999 Ft
Bevezető ár:
4 559 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Prága, 1588
Udvari intrikák…
II. Rudolf német-római császár az emberi tudás határait feszegeti, udvara hemzseg a tudósoktól, asztrológusoktól és alkimistáktól. Célja, hogy előállítsa a Bölcsek Kövét, és így megszerezze a halhatatlanságot.
Leírás
Raktári kód:
227414
EAN:
9786156702128
Várható megjelenés:
2024.09.25.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
450
Méret [mm]:
144 x 223
Nyelv:
magyar
Prága, 1588

Udvari intrikák…

II. Rudolf német-római császár az emberi tudás határait feszegeti, udvara hemzseg a tudósoktól, asztrológusoktól és alkimistáktól. Célja, hogy előállítsa a Bölcsek Kövét, és így megszerezze a halhatatlanságot. A katolikus egyház azonban úgy tartja, hogy a császár túl messzire ment: az eretnekség tiltott területére lépett, miközben a legnagyobb keresztény hatalmak a birodalom utódlási vonala miatt aggódnak.

Egy meggyilkolt alkimista…

Giordano Brunót Sir Francis Walsingham, Erzsébet királynő első számú kémfőnöke Prágába küldi. Feladata, hogy kapcsolatba lépjen a híres angol alkimistával és misztikussal, John Deevel, Walsingham egy másik kémével. Amikor Bruno Prágába érkezik, pont akkor gyilkolnak meg brutálisan egy rivális alkimistát – miközben maga John Dee is eltűnik.

Egy könyörtelen ellenség…

A császár megparancsolja Brunónak, hogy találja meg a gyilkost, ám Bruno a nyomozás során szembekerül egy régi ellenségével, az Inkvizíció tagjával, és ismét összetűzésbe kerül a katolikus egyházzal. Amikor újabb gyilkosság történik, Bruno kénytelen újraértékelni mindent, amit eddig tudni vélt. Hamarosan rájön, hogy a saját élete forog kockán…

S. J. Parris: Sunday Times bestseller író, újságíró, irodalomkritikus. A cambridge-i Queens’ College-ban angol irodalom szakon végzett, majd az Observer irodalmi szerkesztője lett. Rádióműsorok és talkshow-k, művészeti programok rendszeres szereplője és műsorvezetője, neves irodalmi díjak zsűrijének tagja. Jelenleg Dél-Angliában él a fiával.
Vélemények