Nincs engedélyezve a javascript.
Ne szólj, szám!

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 500 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Furfangos, szívszorító.” – Lisa Jewell, bestsellerszerző „Nem lehet letenni.” – Daily Mail Egy eltűnt feleség. Négy barátnő. És valaki, aki hazudik....
Leírás
Raktári kód:
198645
ISBN:
9789635701971
EAN:
9789635701971
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
"Furfangos, szívszorító." – Lisa Jewell, bestsellerszerző

 „Nem lehet letenni." – Daily Mail 


Egy eltűnt feleség. Négy barátnő. És valaki, aki hazudik.


Anna Robinsont nem látták a legutóbbi, barátaival töltött este óta. Szerető férje várja haza, és a fia, akit imád. Nincs oka elhagyni őket, nincs oka eldobni ezt a tökéletes életet.


Grace nemrég tért vissza szülővárosába. Mielőtt kamaszkorában elköltözött a családjával, Anna mindennapos vendég volt a házukban, olyanok voltak, mint a testvérek. Grace szeretné megerősíteni a barátságukat, de Anna nem lelkes. Megvannak a saját barátai.


Az iskola kapujánál várakozó szülők pletykálni kezdenek Anna eltűnéséről, Grace pedig egyre jobban aggódik, mert úgy tűnik, ő az egyetlen, akit nyugtalanít Anna holléte – eltökélten keresi a választ a kérdéseire, mert biztos benne, hogy valaki nem mond igazat.


A Sunday Times bestsellerszerző, Heidi Perks összetett regénye izgalmas pszichológiai thriller, amelynek középpontjában a nők közötti barátság áll, amely vezethet testvéri szeretethez, de mérgező, irigységgel teli, feszült kapcsolathoz is.„A történet csattanója egyszerűen hazavágott!" – Rosamund Lupton, bestsellerszerző „Sejtelmesen sötét." – Crime Monthly „Eredeti és szívszorító történet mérgező női kapcsolatokról egy zseniális csavarral. Erősen ajánlott." – Claire Douglas, bestsellerszerző „Félelmetesen feszült és magával ragadó." – Liz Nugent, bestsellerszerző „Rabul ejtő thriller." – Good Houskeeping


Vélemények