Nincs engedélyezve a javascript.
A Vakcina

A Vakcina
Így győzte le a tudomány a COVID-19-et

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 491 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 491 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Drámai erejű történet a tudós házaspárról, akik megalapították a BioNTechet, és kifejlesztették a COVID-19-világjárvány elleni első védőoltást A Vakcina korunk egyik legfontosabb orvosi áttörésének kulisszatitkaiba enged betekintést.
Leírás
Raktári kód:
212448
EAN:
9789635663378
Megjelenés:
2023.02.28.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
360
Nyelv:
magyar
Drámai erejű történet a tudós házaspárról, akik megalapították a BioNTechet, és kifejlesztették a COVID-19-világjárvány elleni első védőoltást A Vakcina korunk egyik legfontosabb orvosi áttörésének kulisszatitkaiba enged betekintést. Kiderül belőle, hogyan volt képes Şahin és Türeci hetek leforgása alatt húsz vakcinajelöltet létrehozni, majd rávenni a gyógyszeripar óriásait a projektjük támogatására, elkerülni a Trump-vezetés és az Európai Unió politikai nyomásgyakorlását, és rekordidő alatt több mint kétmilliárd adagnyi Pfizer/BioNTech oltással ellátni a világ országait.

Joe Miller a Financial Times frankfurti tudósítója, aki élő időben követte nyomon a BioNTech COVID-19-projektjét, s ezzel a téma avatott szakértőjévé vált. A könyv tartalmához jelentősen hozzájárultak az Ugur Şahinnal és Özlem Türecivel folytatott személyes beszélgetések, amelyek révén az olvasónak egyedülálló esélye nyílik első kézből megismerni a történetet.

A részleteket tovább gazdagítják a szerző tudósokkal, politikusokkal, közegészségügyi tisztviselőkkel és a BioNTech munkatársaival – összesen több mint ötven szereplővel – készített interjúi.

„Ugur ahin már 2020. január 24-én átlátta ennek a pandémiának a léptékét. Én nem voltam ilyen gyors.” – Angela Merkel, Németország volt kancellárja
Vélemények